Yerli Shameless
-
fiona(hazal kaya) olmamış. Shameless daha eglenceye yönelik, bizim hikaye depresif duruyor
https://www.youtube.com/watch?v=PnnoL39MViQ
Naruto tarafından 05/Ağu/17 02:48 tarihinde düzenlenmiştir -
yazık harcanan paralara gerçekten acıyorum. toplum geneli ya asker dizileri izliyor ya da aile içi dramların olduğu abuk sabuk diziler. zaten içerik olarak hepsi birbirinin kopyası. çok şükür kurtlar vadisi vardı kurtulduk bir şeklide ondan, rıza babası kaldı, aptal saptal hint filmleri kaldı, saçma salak programlar kaldı, kaldı da kaldı. şimdi bir de asker dizileri popüler olmaya başladı. vallahi de televizyonu açasım gelmiyor. yıllardır izlemiyorum mümkün olduğunca çevremdekilere de izletmiyorum.
bu dizi de bence erkenden biter gider. zaten fragmandan belli bana göre.
edit : fragmandaki konuşma fiona ve steve (jimmy) arasındaki konuşmalarla aynı gibi zaten amk sonradan farkettim. neyse sakinim, yeni sezon gelse de keyfimize baksak.
KotomineKirei tarafından 05/Ağu/17 03:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Ian göt siktirecekmi ? Kevin gay barda dans edecekmi ? Veronika online striptiz yapacakmı ? Frank ve sheila uyuşturucu ile kafayı yapacakmı ? Mickey Ian a vuracakmı ?
-
Yahu sayın hocalar insanda biraz beyin olur.
Shameless'den uyarmalama dedikleri şey, eskiden samanyolun'da ya da kanal7 de yayınlanan alkolik baba ve verdiği zararlar...
Shameless'taki Fiona'yı oynamak öncelikle göt ister o da Hazal'da yok.
Shameless dizisinin ana içeriği seks, uyuşturucu, alkol, sigara ve parti yani bunların hiçbiri olmadığına göre Shameless'ten uyarlama demek çok saçma.
cptprice tarafından 05/Ağu/17 03:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Naruto bunu yazdı
fiona(hazal kaya) olmamış. Shameless daha eglenceye yönelik, bizim hikaye depresif duruyor
Bizde rtuk baba var bir,
istatistiklere gore %99,2'si musluman bir ulkede yasiyoruz; dizinin temasi belli iki,
bizim insanimiz aksiyon ve drami sever uc, aksi olan seylere dizi gozuyle bakilmaz "sacma sapan" diyip gecilir dort.
Her seyi gectim muslumanli gay sahnesi var asil senaryoda :D
-
internet dizisi olsa belki çok küçük bir ihtimal olabilir derdim ama TV de böyle bir diziyi yapamazsın.
-
:D gülcem gülemiomda garanti dallaasa aşkı memnu karışımı bişe çıakr amk
-
-
mkyb bunu yazdı
Hocam emmy bile dalga geçmiş :D :D
cptprice tarafından 05/Ağu/17 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
o değil mk para bassaydılar bu kadar reklam yapamazdılar.
-
Ekranlarda o kadar absürd görüntü varken bunların ekranlarda yiyişmesinin yasak olması çok enteresan. Bence serbest olmalı. İnsanlar ekranlarda da özgürce yiyişmeli.
Yiyişmeme karışma diye imza kampanyası olmalı.