Yerli Shameless

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

fiona(hazal kaya)  olmamış. Shameless daha eglenceye yönelik, bizim hikaye depresif duruyor

https://www.youtube.com/watch?v=PnnoL39MViQ

Naruto tarafından 05/Ağu/17 02:48 tarihinde düzenlenmiştir

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

yazık harcanan paralara gerçekten acıyorum. toplum geneli ya asker dizileri izliyor ya da aile içi dramların olduğu abuk sabuk diziler. zaten içerik olarak hepsi birbirinin kopyası. çok şükür kurtlar vadisi vardı kurtulduk bir şeklide ondan, rıza babası kaldı, aptal saptal hint filmleri kaldı, saçma salak programlar kaldı, kaldı da kaldı. şimdi bir de asker dizileri popüler olmaya başladı. vallahi de televizyonu açasım gelmiyor. yıllardır izlemiyorum mümkün olduğunca çevremdekilere de izletmiyorum. 

bu dizi de bence erkenden biter gider. zaten fragmandan belli bana göre. 

edit : fragmandaki konuşma fiona ve steve (jimmy) arasındaki konuşmalarla aynı gibi zaten amk sonradan farkettim. neyse sakinim, yeni sezon gelse de keyfimize baksak.

KotomineKirei tarafından 05/Ağu/17 03:01 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Ian göt siktirecekmi ? Kevin gay barda dans edecekmi ? Veronika online striptiz yapacakmı ? Frank ve sheila uyuşturucu ile kafayı yapacakmı ? Mickey Ian a vuracakmı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Yahu sayın hocalar insanda biraz beyin olur.

Shameless'den uyarmalama dedikleri şey, eskiden samanyolun'da ya da kanal7 de yayınlanan alkolik baba ve verdiği zararlar...

Shameless'taki Fiona'yı oynamak öncelikle göt ister o da Hazal'da yok. 

Shameless dizisinin ana içeriği seks, uyuşturucu, alkol, sigara ve parti yani bunların hiçbiri olmadığına göre Shameless'ten uyarlama demek çok saçma.

cptprice tarafından 05/Ağu/17 03:35 tarihinde düzenlenmiştir

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

fiona(hazal kaya)  olmamış. Shameless daha eglenceye yönelik, bizim hikaye depresif duruyor 

Bizde rtuk baba var bir,

istatistiklere gore %99,2'si musluman bir ulkede yasiyoruz; dizinin temasi belli iki,

bizim insanimiz aksiyon ve drami sever uc, aksi olan seylere dizi gozuyle bakilmaz "sacma sapan" diyip gecilir dort.

Her seyi gectim muslumanli gay sahnesi var asil senaryoda :D

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

internet dizisi olsa belki çok küçük bir ihtimal olabilir derdim ama TV de böyle bir diziyi yapamazsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

:D gülcem gülemiomda garanti dallaasa aşkı memnu karışımı bişe çıakr amk

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://twitter.com/emmyrossum/status/893651257134645248

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Hocam emmy bile dalga geçmiş :D :D

cptprice tarafından 05/Ağu/17 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

o değil mk para bassaydılar bu kadar reklam yapamazdılar.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Ekranlarda o kadar absürd görüntü varken bunların ekranlarda yiyişmesinin yasak olması çok enteresan. Bence serbest olmalı. İnsanlar ekranlarda da özgürce yiyişmeli. 

Yiyişmeme karışma diye imza kampanyası olmalı.

Toplam Hit: 2399 Toplam Mesaj: 13
bizim hikaya shameless