Yeşil

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    parti tartışması ve faşizm konuzm tartışması gereksiz artık...zaman kaybı...mhp nin tüzüğünde faşizm yok faşist ideolojiyi savunmuyor....Irkçılık zaten milliyeçilikle bağdaşmaz....

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2006
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:



    Kontrgerilla=Amerikan iti=Yeşil ve türevleri....Zaten sitesi yayında bakarsanız sağo sol cart curt her kesime sataşır...Ayrıca bunların maltepe birifingi dosyasında Aydınlıkçılardan(benimde içinde bulunduğum siyasi parti İşçi Partisi)..."Bunlar gelmiş geçmiş en tehlikeli sol örgüttür...Çok gizli hareket ederler...Devletin gizli bilgileri istihbarata gelmeden önce bunların eline geçer...Tilki gibidirler komplo teorileri üretirler 2-3 yıl sonra komplo teroisi gerçek olur...Dünyayı iyi tahlil ederler..Liderleri Doğu Perinçek ingiliz istihbaratına çalışır ..Öncü gençlik adını verdikleri gençlik teşkilatı ilerde silahlı gerilla savaşı başlatacaktır...Doğu Perinçek Moskovaya bilgi sızdırır.Kızıl komünistir....Cia tarafından desteklenir.....vsvs...Rusya-ingiltere-amerika vaybe bizim Doğu başkanneymişde haberimiz yokmuş :)...İsteyen Kaynak yayınlarından alıp okuyabilir Maltepe birifingi diye kitap...Orada Kemalistlerden de şöyle bahseder...Dünyanın efendilerin yönetiminden kurtarıp demokrasi halk kavramlarını parlatan devlete düşman komünist fikrin bir koludur...Kemal özentidir kahraman olmak istemiş ama olamamış anıtkabirde toprak kabul etmemiş yukarı atmıştır onu ...vs gibi saçmalıkları mizah diye okuyabilirsiniz...


    Ayrıca Yeşil diye birisi yoktur bu Devlet içindeki Cia cı grupların Türkiye halkını parçalama politikasına yönelik temelinde Kürt-Türk çatışması çıkarmak istediği hayalı bir kahramandır...Kurtlar Vadisine gelince düzmece bir dizidir...Bir filmle çuval davası unutturuluyor...öç alındı yeter artığa getiriliyor...Diplomatik ve siyasi bir fiil gerçekleştirilemiyorsa sen istediğin kadar film çevir bi boq olmaz yarın amerika geliş genelkurmaya girer orada çuval geçiri kimse bi boq yiyemez(bu zihniyetle)...Birileri sanıyorki polatlar mematiler abduleyler var......Bu ülkede var olan tek oluşum yer altı dünyasındaki kumarhanecilerdir..öyle devlet adına çalışan devlet adına adam öldüren birileri malesef bizim ülkemizde yok..zamaının ülkücüleri şeriat gazyla kontrgerilla olarak yetiştirilip kimliksiz şekilde piyasaya solcuları kıymak için sürülmüşler görevlerini yapmışlar memletin anasını dinini ağlatmışlar(ananı al git lan :))....sonra büyük abi abd nin oyunlarını bir nebze olsun anlayan alparslan türkeş biraz çeki düzen vermiştir..ülkücülerin içinde bakın gerçekten kafası çalışan bugüne kadar tek insan türkeştir onun için asla iktidara gelememiştir...bahçelide abd hesabına çalıştığı için iktidar yüzü görüş türkiyeyi ab kapısına bağlayan ikiz ihanet yasalarını imzalamış ve görevini yapmıştır..bundan sonra bahçeli ve erkan mumcu ve ağar bu üçlü abd nin hesabı için akp den sonra başa getirilecektir...bunu ilerki seçimlerde görürsünüz...eğer güney amerikada sosyalist ayaklanmalar olmasa çavez kastro bolivya kafa tutmasa amerika türkiyede bahçeli ağar mumcu yerine sosyal demokrat olan deniz baykal zottiri getirilecekti(deniz baykal diyorum chp değil)....Yani sonuç olarak özde abd nin parmağı var...Bugün yeşilin mematini polatın yüzüne tükürüp herbiriniz birer kuvayı milliyeci(Kuvvacı) olun polatı yeşili catlıyı geçin......Sen a cısın ben b ciyim o d ci kuvvayı milliyede bu yoktur hepimiz kuvvacıyız kurtuluşçuı bağımsızlıktıçıyız...müslüman ateist hristyan sosyalist faşist komünist...hepimiz aynı gemideyiz bu gemi batarsa hepimiz batarız....Sağ sol yok...Ya İSTİKLAL Ya ÖLÜM var.




    abi yazın çok güzel.fakat aklıma takılan war.Bende bi İP'li ve doğu perinçek seweriyim ama Doğu perinçekin öcalanla dağda gülerek poz wermesini içime sindiremedim.İP sitesinde wardı açıklaması ama bana doğru gelmedi.Acaba doğrumu,başka bir nedeni war mı? 

    her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Bak Saygı ÖZtürk ün Kasadaki Dosyalar kitabında Öcalanın ifadesi var.."Perinçek i dinleseydim bugün binlerce kan dökülmezdi...perinçek benim yanıma gazeteci olarak geldi Mehmet ali brand...FAtih altaylı vsvs birsürü gazeteci geldi perinçekte benle ropartaj yaptı bana sorular sordu hareketimin emperyalist bir hareket abd nin kucağında oluşan bir hareket olduğunu söyledi biz o zaman sadece güldük........vs...bu şekilde devam eder....Perinçek oraya pkk bölün bu ülkeyi bilmem ne yapın diye gitmedi...Bak partinin tarihinde yaptığı tek bir hata var o da körfez savaşından önce Federasyonu savunuyorduk ancak baktık abd ırak ı körfez savaşıyla vurup parçalamak istiyor o zaman parti bir tahlil yaptı demekki emperyalizm strateji değiştirmiş ulus devletleri parçalayıp federe devlet yaratmak istiyor ...bu eleştiriyi yapan parti tüzükten federe yapıyı çıkarmış ulus devleti savunmuştur..emperyalizmin doğrusu bizim yanlışımız yani emperyalizmin işine yarayan bizim iyiliğimize değil mantığıyla...bunun eleştirisini ve tahlilini yapmıştır....Beka vadisinde apoyla görüşmesinin sebebi bizde size destek veriyorz pkk lıyız kürdistane biji apo...welet perve kurdistane...bilmem ne için değil...Bak o dönem apo milletvekilliği öneriyor perinçeğe perinçek elinin tersiyle yitiyor ve milletvekilliğini shp cindoruk ekibi kabulleniyor asıl pkk destekçisi rolune orada onlar bürünüyor...Partiye mail atarsan sana daha ayrıntılı aklına takılan yerleri belge göndererek anlatırlar o denem yayınlanan dergileri bile gönderirler...o dönem beka görüşmesi devam ederken TİKP(İP) li o dönem doğudaki partimizden olan öğretmenler siz öğrencilere cumhuriyeti aşılıyorsunuz diye katledilmiştir bunlarında belgeleri vardır pkk o dönem mhp den çok tikp(ip) e düşmandır...PDA(proleter devrimci aydınlık) pkk nin kara listesinin ilk başında yer alır...Ve zaten o görüşme yüzünden dava açılmıştır sen pkk destekçisisn diye ve perinçek beraat etmiştir.daha ne olsun.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2006
    Erkek
    computerwolf saolasın olayı daha iyi kavradım...

    her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek

    Irkcılık


    MHP
    PKK


    ya aq ben anlamıyorum bu MHP ye nie bu kadar çamur atıyolar ya.


    ... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:


    BozcaN bunu yazdı:


    eyv saol kardes ... nese zumsukda ilk msjında mhp'yi ırkcı olaraq nitelendirmişsin -yada bi yerden yazdın bilmorum- ama ırkcılık ile milliyercilik arasndaki fark malum..


    yaw töbe töbe yesil.org a girsene ordan kopyalayıp buraya yapıştırdım..


    tmm yav kusura baqma :D

    √ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2006
    Erkek

    ahandı beyler yeşil ellerinden kaçmış bugün milliyetin web sayfasına göre;


    İSTANBUL'un çeşitli semtlerinde özel harekat timlerinin de katıldığı ve sabaha karşı düzenlenen ‘Şafak Operasyonu’nda, Susurluk olaylarıyla adını duyuran ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım’ın oğlu Murat Yıldırım’ın elebaşılığını yaptığı haraç çetesi çökertildi. Kadıköy'de bir eve yapılan baskında da Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım olduğu öne sürülen bir kişi polislerin elinden son anda kaçtı.
          Operasyonda, aralarında çetenin önde gelen ismi Murat Yıldırım’ın da bulunduğu 14 kişi yakalanırken 1 Kalaşnikof tüfek ele geçirildi.
         
         DERİN TETİKÇİ

          Susurluk soruşturması sırasında hemen her ifade Güneydoğu'da derin devletin ütetikçisi olarak görev yapan "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ı işaret etti. Çok sayıda faili meçhul cinayeti işlediği öne sürülen Yeşil'in Güneydoğu'dan sonra büyük kentlere geldiği ve haraç toplamaya başladığını gösteren ipuçlarına ulaşılmıştı. Son olarak Kumarhaneler Kralı İmer Lütfü Topal'ın kaleşnikoflarla taranarak öldürülmesi işini de Yeşil'in üstlendiği öne sürülmüştü.
          Bir süre Ankara'da haraç toplayan Yeşil, Susurluk Skandalı ile adının ortaya atılmasından sonra esrarengiz bir şekilde hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştu.
          Türkiye'de karanlıkta kalmış pek çok olay ve örgütlenmeyi açığa çıkartabilecek bilgilerin kavşağındaki Yeşil, o günden sonra yavaş yavaş unutulmaya başlanmıştı. Ancak Yeşil adı bugün İstanbul'da bir kez daha gündeme geldi.
         
         BABASININ OĞLU

          Babası Mahmut Yıldırım’ın adının kullanılarak işadamlarından haraç toplandığı bilgisi üzerine harekete geçen Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, haraç çetesini çökertmek için soruşturma başlattı. İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün desteğini de alan ekipler, çetenin yapısı ve kaldığı adresleri ve çete elemanlarının kimliklerini tek tek tespit etti. Ardından mahkemeden arama kararını da alana ekipler, bugün sabaha karşı, İstanbul’un çeşitli semtlerinde 5 ayrı adrese baskın düzenledi. Aralarında keskin nişancıların bulunduğu özel harekat timleri ile birlikte, sabaha karşı ‘şafak’ adı verilen operasyonda, 14 kişi yakalandı. Operasyonda bir de Kalaşnikof marka silah bulundu. Aralarında, ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım’ın oğlu Murat Yıldırım’ın da bulunduğu çete üyeleri emniyete getirilerek sorguya alınırken operasyonun sürdürüldüğü belirtildi.

    http://www.milliyet.com.tr/2006/02/14/son/sontur31.asp


    walla nasıl kaçtığı tartışılır.Gene birilerinin yardımıyla kaçmıştır.


    her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2005
    Erkek
    az önce duydum ve çok şaşırdım çok ilginç çok merak ediyorum yakalayabilecekmiler.

    Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek

    vala bnde az önce okudum ama devletn bunca besledii birini nası yakalıcaklar pof...


    √ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
Toplam Hit: 3890 Toplam Mesaj: 20