Yeşil Kaplı Bir Kahve Markası
-
stillalive süpersin hacım yaa en alttaki benimkinden :D süersin olm yaa sen benim gönlümde en kral madalyalı şahsiyetsin :D

alanda şu yeşilli :D
çok mutlu oldum amk yaa :D
ayrıca yaşasın bujuva kahvesi :F :D:D
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------bı kahve yapıyım barıı kahve ıcesım geldıı :D en ıyısı Türk kahvesı hacılar
-----------------------------
şuna türk kahvesi demeyin kahve deyin ya zaten Türk değilmisiniz a.q nescafeye amerika kahvesi deyin :)=Bırakın yabancılar Türk kahvesi desin
-
Mocca sanırm bi türü hocam :)
daha dün içtim caramel mocca :)
güzeldi yani ve sanırım espresso türü ;)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------stillalive süpersin hacım yaa en alttaki benimkinden :D süersin olm yaa sen benim gönlümde en kral madalyalı şahsiyetsin :D

alanda şu yeşilli :D
çok mutlu oldum amk yaa :D
ayrıca yaşasın bujuva kahvesi :F :D:D
-----------------------------eyvallah hocam, istediğini bulmanda yardımcı olduğuma sevindim. inanırmısın tüm resimleri foruma koydum, en sonuncu resmi rastgele gördüm ve postu attıktan 10 dk sonra ekledim ve dedimki hadi bunu da koyıyım yeşil rengi hürmetine :) oymuş meğersem iyiki koymuşum :D
-
nette pek ismi geçmiyo galiba :|
-
nette bu şekilde arat istersen, alt tarafa resmi sitesini koydum.
MOCCA
Löslicher Kaffee
-agglomeriert-
auch entkoffeiniert
200g Ovalglas
auch als "Mild"
200g Achteckglas
Löslicher Kaffee >>>> Burası Adres
- PREMIUM
- GOLD
- EXTRA
- EXPRESS
-
nescafe 3ü 1 arada rulz.
veya
nescafe dökün bardağa , kahveler tamaen gözükmicek şekilde coffe mate koyun üstüne sonra 3 tane de şeker atın alın size 3ü 1 arada :) -
bu ne lan bildigin bim kavesi aq :F
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------ahahahaaha :D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
kavemle ta$ak geçme be dayı :| ama vip de güzel :P dia nın kaveleri çok boktan iğrenç hiç içilmiyor bimin kavesi (vip) güzel ama gold u güzel.benim gibi kave sapıklığı olanlar mutlaka arayıp bulsun denesin mükemmel bi içimi var anlatılmaz yaşanır :| :D