Yeşil Lazer Alınacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.bitenekadar.com iyi mi beyler, birkaç ürün beğendim de

iyi ve ilgili hocam. iki gün sonra şehirdışına çıkmam gerekiyordu yani aldığımın sonraki günü kargoya verilmesi lazım ürünün yoksa bana ulaşamayacaktı. Mail attım müşteri hizmetlerine sonraki gün ürün gönderildi ertesi günde bana ulaştı adamda yardımcı olabildiysek ne mutlu bize yazmıştı çok takdir ettim bu hareketlerini... Ama bazı ürünler çok fake olabiliyor dikkat etmek lazım nette araştırmadan almayın derim zaten genelde ürünleri hep ucuza satıyolar :)

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:

GusFring bunu yazdı:

iyi ve ilgili hocam. iki gün sonra şehirdışına çıkmam gerekiyordu yani aldığımın sonraki günü kargoya verilmesi lazım ürünün yoksa bana ulaşamayacaktı. Mail attım müşteri hizmetlerine sonraki gün ürün gönderildi ertesi günde bana ulaştı adamda yardımcı olabildiysek ne mutlu bize yazmıştı çok takdir ettim bu hareketlerini... Ama bazı ürünler çok fake olabiliyor dikkat etmek lazım nette araştırmadan almayın derim zaten genelde ürünleri hep ucuza satıyolar :)

Fake derken hocam elma alınca karpuz mu gönderiyorlar, yoksa burger kingin fiyat afişleri gibi koca hamburgeri gösterip, göt kadar hamburger mi veriyorlar ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

GusFring bunu yazdı:

Fake derken hocam elma alınca karpuz mu gönderiyorlar, yoksa burger kingin fiyat afişleri gibi koca hamburgeri gösterip, göt kadar hamburger mi veriyorlar ?

resimlerde büyük ya da daha kaliteli görünebiliyor ama geldiğinde yanıldığını anlıyorsun hocam :/

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Coiner bunu yazdı:

bitenekadar'dan ben aldım 100 mw 2 3 ay oldu tuşu çabuk bozuluyor bas çek bas çek yaparken yamuluyor sanırım :|
    geceleri ip gibi uzuyor o konuda şüphen olmasın ben martılara tutuyorum bunu gece uçarken yön değiştiriyolar :D 
    bunun şarjlı olanı vardı fener gibi arkada butonu onu blabilirsen ondan al hacı 

atmadın bozuldu diye değil mi :|

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 3379 Toplam Mesaj: 25