Yeşil Lazer Pointer Satan Yada Yakın Zamanda Almış Olan ?
-
Fatih54 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Gümrükten geçmesi yasak fakat geçirmenin yolları var, gerekirse bunu konuşuruz.
Hepsiburada'da vb. bulduğun lazerler gerçek gücü vermez. Onlarda IR filtresi yoktur bu yüzden 300 mW gücünde verdiği kızılötesi ışınlarının tahrip gücü yüksektir ve görünmediği için kullanımı da tehlikelidir.
Gerçek yüksek güçlü yeşil lazer istiyorsan http://laserpointerforums.com/ internet sayfasına bakmanı tavsiye ederim.
Eğer amacın sadece kibrit yakmak vb. ise o 160 liralıklardan alma, onun ederi $6 ve tavsiyem 18650 batarya ile çalışanı almaktır.
1000 likler gerçek ise en az $100 ödemen gerekir. O gördüklerin fake, veya sadece IR gücü o kadardır.
Hocam gümrükten nasıl geçmesi yasaklı ürün kategorisinde bu ?
Cep telefonu var benim bildiğim sporcu besinleri ilaçlar filan.
Lazeri senden duyuyorum.
Hangi madde de yasaklılara koymuşlar.
Biz aldık ürün gümrüğe gitti geldi ama hiç bir şey olmadı bir şey denmedi.
Teknik olarak belirli bir sınırın üzerinde olan (45mW olabilir, tam bilmiyorum.) lazerleri gümrükten geçirmezler (Türkiye'de böyle). Pointer ların ise normalde geçmesi lazım fakat gümrük memurlarının kafası pek çalışmadığı için geçmesi yine zor. En mantıklı yöntem üzerine torch veya led yazdırıp gift olarak geçirmek.
Ayrıca onların bataryalarının(Lithium) uçak ile geçmesi de yasak. Bu yüzden en mantıklı yol gemiyle siparişi seçmektir.
Hocam dx bangoooddan alıyorsun sıkntı olmadan geliyor :D
-
rapidhacker550 bunu yazdıFatih54 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Gümrükten geçmesi yasak fakat geçirmenin yolları var, gerekirse bunu konuşuruz.
Hepsiburada'da vb. bulduğun lazerler gerçek gücü vermez. Onlarda IR filtresi yoktur bu yüzden 300 mW gücünde verdiği kızılötesi ışınlarının tahrip gücü yüksektir ve görünmediği için kullanımı da tehlikelidir.
Gerçek yüksek güçlü yeşil lazer istiyorsan http://laserpointerforums.com/ internet sayfasına bakmanı tavsiye ederim.
Eğer amacın sadece kibrit yakmak vb. ise o 160 liralıklardan alma, onun ederi $6 ve tavsiyem 18650 batarya ile çalışanı almaktır.
1000 likler gerçek ise en az $100 ödemen gerekir. O gördüklerin fake, veya sadece IR gücü o kadardır.
Hocam gümrükten nasıl geçmesi yasaklı ürün kategorisinde bu ?
Cep telefonu var benim bildiğim sporcu besinleri ilaçlar filan.
Lazeri senden duyuyorum.
Hangi madde de yasaklılara koymuşlar.
Biz aldık ürün gümrüğe gitti geldi ama hiç bir şey olmadı bir şey denmedi.
Teknik olarak belirli bir sınırın üzerinde olan (45mW olabilir, tam bilmiyorum.) lazerleri gümrükten geçirmezler (Türkiye'de böyle). Pointer ların ise normalde geçmesi lazım fakat gümrük memurlarının kafası pek çalışmadığı için geçmesi yine zor. En mantıklı yöntem üzerine torch veya led yazdırıp gift olarak geçirmek.
Ayrıca onların bataryalarının(Lithium) uçak ile geçmesi de yasak. Bu yüzden en mantıklı yol gemiyle siparişi seçmektir.
Hocam dx bangoooddan alıyorsun sıkntı olmadan geliyor :D
Haci arastirdim ordakileri de onlar baya bildigin sikintili urunler. Goze temas halinde bildigin kör etme durumu varmis. He bu diger urunlerde de varda bu 5 10 dolarlik aletler icin daha cok sorunlu gozukuyo.
-
diyelim aldım ne amaçla kullanılır
demiştim vazgeçtim linkten okudum iyiymiş böyle şeylere hep ilgiliyimdir. ama pahalıymış
futurist tarafından 21/May/15 03:44 tarihinde düzenlenmiştir