Yeşil Reçete
-
Fisch ??? benim erkek köpeğimle ilişkiye girmek isteyen fisch mi? :D
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
Fisch ??? benim erkek köpeğimle ilişkiye girmek isteyen fisch mi? :D
-----------------------------
heee :D -
paradox bunu yazdı:
-----------------------------Babalar, yeşil reçete hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?? Bunu almak için bi yol ne biliyim bi bişey olmalı diye düşünüyorum (:
Gerçi olmayadabilir, ama bi mürid yardım etsene müthiş olur. Yeşil reçeteyle almak istediğim ilaç contramel tablet.
Şimdiden teşekkürler, selametle...
-----------------------------Biliyorum yine konuyu hortlattım ama yeşil reçete diye arama yaptım, bu çıkınca dedim başka konu açmayayım.
Şimdi arkadaşlar şöyle bi durum var. Bugün hayatımda ilk defa yeşil reçete gördüm ben, biraz araştırır gibi yaptım genelde psikolojik rahatsızlıklar için veriliyor sanırım. Bugün çok sevdiğim bi arkadaşımı hastaneye gitti tarifsiz ağrıları yüzünden. Yani artık o kadar ağrı ki oturup koskocaman adam ağlıyo o kadar. Doktor buna yeşil reçete yazdı. Reçete te mesajını alıntıladığım arkadaşın bahsettiği contromal tablet yazıyor.
Bu ilaçtan kullanan var mıdır? Nasıldı, nedir, ne değildir, cidden bağımlılık yapıyor mu, uyuşturucu türü bişey mi, uzun süre uyutuyor mu? Bu soruların cevaplarını bulmam gerek. Yardımcı olursanız iyi olur..
-
Şu konuyu biri görsün artık ama yaaa