Yeteeeer Bu Veled-İ Zinalardan Cektigim
-
hahaha Walla Cok sor bir durum hacım ya :)) ne diyeyim ama söyle bir asılsız haber cıkarsan burda periler cinler filan fişman :D bir bahce vardi bizim burda oraya büyükler cin evi dıordu biz giremezdik o bahceye a.q :D sonra büyüdük ögrendık ki asılsız haber :)) cocuklar inanır dıorum yatır varmiş filan :P
-
hoca bizim sokakta hiç yoksa rahat 35-40 tane çocuk var. yaş ortalamaları 5-13. Sabah 9 da dısarı çıkıyorlar akşam 10 a kadar sokakta oyun oynuyorlar. çıldırmamak elde değil ama yapabileceğin hiç bir şey yok. Ben çıkdım bi kaç denesini dövdürdüm yeğenlere artık bizim kapının önüne gelemiyorlar :D Sen oyun parkından uzaklaştıramazsın. ama git yanlarına şeker dağıt sabahları çok yorgun olduğunu söyle sevdir kendini onlarla ilgilen inan bir daha sabahları seni rahatsız etmezler...
-
en iyis fmk nin dediği gibi cin :C valla bayanlar falan tırsıolar cart :D en iyisi cin eft tuttum bunu =)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bizim sokakta hiç yoksa rahat 35-40 tane çocuk var. yaş ortalamaları 5-13. Sabah 9 da dısarı çıkıyorlar akşam 10 a kadar sokakta oyun oynuyorlar. çıldırmamak elde değil ama yapabileceğin hiç bir şey yok. Ben çıkdım bi kaç denesini dövdürdüm yeğenlere artık bizim kapının önüne gelemiyorlar :D Sen oyun parkından uzaklaştıramazsın. ama git yanlarına şeker dağıt sabahları çok yorgun olduğunu söyle sevdir kendini onlarla ilgilen inan bir daha sabahları seni rahatsız etmezler...
-----------------------------he a.g. ondan sonra da şeker ver şeker ver diye kapının önünde bağırırlar, beklerler :D
-
ßi qün Seninde çocukLarın oLucak o zaman Kendi durumunu anLayacaksın yanLış düşünüyorsunuz hepinizz ÇocukLara Sevqi,merhamet gösterin..