Yetenek Sizsiniz Ali Şahin
-
adam bozlak okuyo baba, oradaki alp denen piç'de sanatla dalga geçsin.Ülkenin böyle değerlere çok ihtiyacı var çokkkk.Oradaki sözde 30 yıllık sanatçı Hülya AVŞAR , bozlağ'ın ne demek olduğunu bilmiyo böylede sanatçılarımız var.
Neşet Baba Kalbimizdesin..
-
Neşet Baba özletti kendini. Her gün yare gidem le Zahidemi dinler pop müziğe küfür ederim. Rap ile türkü dinleyin önerim. Başka alanlar boş
-
ETRoot bunu yazdı
Neşet Baba özletti kendini. Her gün yare gidem le Zahidemi dinler pop müziğe küfür ederim. Rap ile türkü dinleyin önerim. Başka alanlar boş
bukafanekafasi.com
-
ETRoot bunu yazdı
Hı hı. Tamam.
-
Vurun vurun acimayin. Ifade bozukluğu var ne yapalım. Düzgün ifade edemiyorum kendimi
-
hacı şuan tv demi diyorlar bunları video da demediler bişey ?
cocuğun sesi acayip. video başladığında resmen tüylerim dile geldi. vücudumda hissetmediğim bölgeleri hissettim amk. çok iyi söylemiş çocuk.
-
Kiskanclik sendromu:p
-
FOXXLY bunu yazdı
hacı şuan tv demi diyorlar bunları video da demediler bişey ?
cocuğun sesi acayip. video başladığında resmen tüylerim dile geldi. vücudumda hissetmediğim bölgeleri hissettim amk. çok iyi söylemiş çocuk.
harcayacaklar çocuğu, tüyleri diken diken olmayan anadolu insanından şüphe ederim zaten, baksana sanata çocuktaki hocam
-
Hoca bu programı izleyip bir de yorum mu yapıyorsunuz ? Oradaki o 3 adam neye yarıyor ? Hiçbirinin sanattan yetenekten anladığı yok. Hülya ayrı tas ayrı hamam zaten. Koyvergitsin. Alp amacı milleti güldürmek. Ticari kaygı yepsi
-
Şaşıracak kızacak bir şey yok, piç piçliğini yapar,
-
hülya avşar'a sanatçı mı diyorsunuz la.o koca bir bolon bence tek özelliği var güzel olması
BEDB1N tarafından 30/Ara/13 13:29 tarihinde düzenlenmiştir