Yetenek Sizsiniz Aref İlizyon Açığı
-
Hocalar baktım baya konuşdu cocuk anlayan arkadaşlar oldu anlamayan oldu bende abimle Edius ta movi hazırladık Yorum size kalmış.
Not: Videodaki yazıların bazıları bi müridin açıklamasıdır :D çalma olmasın :) lütfen sonuna kadar izleyin
iskanbil kağıdını koymadık çözemedik :D
edit: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1618672584046&comments
burdan dene girmen lazım sanırım facebook a
Hocam acıklaması yapıldı farkındayım bende bideo yapam dedim bi zararımı oldu ?
-
uzun uzun acıklamalarını yaptık bunun. ayrıca "Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor."
-
netim çok yavaş videoyu açamıyom la biri açıklasın :D
-
youtube a koysanız?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
uzun uzun acıklamalarını yaptık bunun. ayrıca "Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor."
yoo vidyo sağlam :D snde sorun var -
kaldırılmış yada gizlilik ayarı diyor ben 2 numaranın olayını biliyorum zaten fakat iskambil olayı bendede mechul
-
Ne kadar çok taktınız adama ya :)
Bu espiri günlerdir yapılıyor ama gerçekten hile olmasa adam peygamberliğini ilan ederdi.
Oraya çıktı herkeside etkiledi olay budur :) -
tosun bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
yoo vidyo sağlam :D snde sorun var
-----------------------------Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor. -
2. numaranın olayı ne?
-
Hoca iskanbil kağıdı yok :D ama diğerleri acık acık var :D
-
benim facede ekli oldugun için ben izleyebiliyorum galiba bende sorunsuz acıyor videoyu . düzelt şunu zamazingo :D millet şikayet ediyor görmüyonmu