Yetenek Sizsiniz Hindistan (+13)
-
gülmekten yerlere yattım bu nedir ya :DD manyak gibi giriş yaptılar biri balyozla kafaya göze geçirir diğeri florasan yer , arabalar motorlar , bu kadar acı kan şiddet ve gözyaşı ne için ?
Hayır işin garibi hadi geçtiler diyelim , diğer turda muhtemelen grubun yarısı kafasına sıkar , çitayı çok yükselttiler ilk turdan :D .
- Evet hoşgeldiniz ilk turda inanılmazdınız şimdi bize ne yapacaksınız?
- ben gafaya sıkacam , arkadaş daşşaklarını kesecek kalanlarda helva kavuracak .
-
galiba hint formatında bu yarışmaya sizi zorla sokuyolar. Kaybedene noluyo bilemicem
-
o değilde tek benmiyim muziği beğenen :) muziğide kendileri yapmışlar
http://www.punjabimob.tv/videos/3255/nai-reesa---jassi-sidhu---singing-between-the-lines
-
Sergen olsaydı kesin HAYIR derdi. :)
-
Buadamlara hayır demek de g*t ister :D
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
ip var orda ip bizde yapariz
-----------------------------yap video upload et izleyelim :)
-----------------------------
Hocam o ekipteki kucuk cocugu cikar beni gonder yapiyim :) simdi tek basimada yaparimda burda etkilenen filan olur gunahini tek basima yuklenmeyim -
TBT bunu yazdı:
-----------------------------Buadamlara hayır demek de g*t ister :D
-----------------------------floresanın üstüne oturtur valla .d
-
Birden fazla gösteriyi bir arada yapmaları herhalde seyircinin tansiyonunu yükseltmek istemelerinden kaynaklanıyor.Yanlız böyle saçmalık olmaz.Kan gövdeyi götürmüş.O orospu'da önce şok oluyor sonra gülüyor eğleniyor.En kötüsünüde balyozla tuğtlayı kırdıktan sonra yandaki adamın göğsüne vuruyor manyak.
-
Oha efsane ya istanbulda var mı böyle gruplar gidip katılasım geldi :D
-
Muhahah :D
bunlar Türkiye'de olsa 1. olurlar :P