Yeter Artık Canıma Tak Ettin Dota.. Oyun Önerisi?
-
ben indirimdeyken grav almıştım oyunu baya oynuyorum 3-5 kişi arkadaşlar arasında felan oyun çok zevkli oluyor.
c0nverse tarafından 22/Oca/15 12:35 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.youtube.com/watch?v=qM6RANHYxmc -
bi girdim çıkamıyom :D
https://www.youtube.com/watch?v=0jAnEOMwtA0
snnyk tarafından 22/Oca/15 12:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Absolut bunu yazdıelcondor bunu yazdı
dota 2 yi 2 yıldır oynuyorum ama şu ergen gibi rank kasma mantığını anlayamıyorum.. Rankı yüksetip kime ne ispat edilmek isteniyor ki?
birin ebisi ispat etmek icin degil hocam ne kadar dusuk ligde olursan okadar kotu playerlar ve duz mantik oyunculari gelir rankin arttikca bu oyunu pro sekilde oynayan oyunu bilen karakteri taniyan ve bitti dedigin yerde geri donduren oyunlar oynarsin yani oyun zevkin 2-3 katina cikar
Hocam o mantığı elbette biliyorum da, olay rankda değil takım oyununda biter.. Dotanın en iyi 5 oyuncusu bir araya gelip bir takım kursa ve takım gibi oynamadıktan sonra onlardan daha az tecrübeli takım gibi oynayan takım onları salya sümük ağlatır...
Yani istediğin kadar rankın yüksek olsun takım gibi oynayan 5 kişi bir araya gelmedikçe gerisi yalan, bunu bilir bunu söylerim..
-
snnyk bunu yazdı
Hocam biraz anlatır mısın ? Pay 2 win tarzı bir oyun mu ? tanklar geliştirilebiliyor mu ? özelleştirme sistemi nasıl ?
-
DadasAdam bunu yazdısnnyk bunu yazdı
Hocam biraz anlatır mısın ? Pay 2 win tarzı bir oyun mu ? tanklar geliştirilebiliyor mu ? özelleştirme sistemi nasıl ?
hocam olay 2. dünya savaşı tanları arasında geçiyor
5 çeşit tank tipi var ( avcı - hafif - orta - ağır - topcu )
çok fazla geliştirilen parçası ve mürettabatı var çok detaylı bi oyun
7-8 senaryoda savaş tipi var class olarak manga olarak ekip olarak free vs.
client download 8 gb civarında akşamları 1-2 saat iyi geliyo
ama fazla kaptırmamak lazım sonra hırs yapıp altın premium felan alası geliyo insanın ipnetorler ince bağlamış olayı
-
Senin gta da polis arabalarını ve helikopterlerini roketle patlatma Zaman'ın gelmiş.
-
hocam tanıdığın kişiler ile oynucaksın
-
snnyk bunu yazdı
Geçen indirdim oynayayım dedim adamlar piskopat gibi çat çat vuruyo.
-
wow
-
portal - portal 2