Yetersiz Bilgi
-
MitNickKevin bunu yazdı:
pezevenk bunu yazdı:milli eğitimin amacı 12-20 yaş arası milleti sokaktan uzak tutmak çünü ne kadar sokakta dolaşırsa o kadar it kopuğa rastlama ve serseri olma olasılığı artar.
İnternet'in amacıda öyle...Valla internet olmassa benim evde duracağım yok, dışarı çıkmak hiç içimden bile gelmiyor, kapalı alanı daha çok seviyor...
Antisosyal MitNickKevin
valla hocam internetin amacı oyle demek yanlış olur. -
Valla hoja benim için öyle...
Yaşıyorsan internet sayesinde yaşıyorum, yoksa çoktan bu hayatdan göçüp gitmiştim, zaten bunalımdayım...
-
hajıı lisedeki halimizi unuttun mu sen?
okulda on tane bil. hocası vardı. sadece iki hoca vardı bana gelip bil. hakkında soru sormayan. hepsi çömezdi. hatta bir işletim sistemi hocası vardı. düşman başına. dersi biz idare ediyorduk.
-
Hoja seni gören öğretmen korkuyordu zaten senden...
Birkeresinden hoca dos komut sistemi diye söze başladı sen hemen ordan atladın hocam dos komut istemi diye hoca ondan sonra konuşmalarına dikkat ediyordu...
-
ingilizce sart olmadan olmaz..
-
işte bende bunları görerek babama diyom baba boşwer üniversiteyi diyom ver sen beni kaportacıya hiç değilse meslek öğreniriz diyom
Bilmem ne üniversitesi işletme bitirecem gene işsiz kalacam okumuyacam gene işsiz kalacam diyom babama adam nuh diyo peygamber demiyo illa okuyacan..
nah okuda gör :P
-
boster bunu yazdı:
yaw okul boş iş diyom kimse anlamıyo zorla gidiyoz gerçi ama :D
hocalar proje veriyo bitiriyom koyuyuom önlerine nasıl yaptın lem diyolar bi ton üni.liyide cebimden çıkarırım tanıyan tanıyo ;)
ir2 bunu yazdı:kursla dersle kitapla anca programcı olursunuz
ama eğer pratik zekanız varsa programalyaı çok kısa zamanda kendiniz kapabiliyosanız.(her dili) kendinizi geliştirerek coder olabilirsiniz böyle potansiyele sahip arkadaşlar varsa sonuna kadar her konuda yardımcı olurum
walla alın örneklerler üniversite. bizde bi java hocası vardı. ders 15 dakika sürüyodu. adam javanın hiçbir şeyinden anlamıyordu sıfır yaw adam sıfır. hayatında import java.io.* yazmamış adam. adam paşa paşa geliyodu derse gidiyodu. veritabanı hocası adam mal (devamsızlıktan bıraktı beni) hiç bir sike yarar bişey anlatmadı. Software Engineering diye bir ders vardı bizde program yazıp götürüyosun. Millet c de adres defteri yaptı vb de tek formu programlar. ben yazdım java ile koydum hocanın önüne 4 kişilik guruptu hoca hanginiz javacı dedi. arkadaş beni gösterdi nerde çalışıyon ayakları falan yaptı. çünkü kendi öğretemediğni biliyor
unilere gelince tahribattaki bir çok adam odtü bilkent ve diğer ünilerdeki adamlara basar program yazmada veya tasarımda (gerçi ir2 nin tasarımlar hariç :))) ). iü de benim sınıftaki herkesten 1000 kat daha iyi program yazan adamlar var burda ( düşünün ir2 bile :)) ) (ben hariç tabii) .(ya vb de program yazıp vb runtime environment in ne olduğunu bilmeyen adam mı olru? )
programcılık olayına gelince herkes programcı olamaz hakikaten bazen enteresan çözümler bulmak birazda kafa işi.
sonuç olarak burdaki programcı adamlara gelince çoğu ya sınıfta kalmıştır yada lise mezunudur. boyle bir memlekette yaşıyoruz. ben bunu sistemin boktanlığı değil de kaynakların kötüye kullanımı diye nitelendiriyorum
-
Konus tabi kardesim meydan senin hayde brehh :)
-
hocadan ziyade bu işte kafa şart. kabus hatırlamıyonmu bizim cool kardeşler ilk üni ye geldiklerinde bilgisayarın açma tuşunu bilmiyorlardı. ikiside bölüm birincisi bitirdi. şimdi çatır çatır prg yazıyorlar. kafa şart. pratik beyin meselesi.
bende yok gibi duruyo. kasmadım daha ama bir ara kasacam....
-
Kafa olmadan hic bisey yapamazsin zaten kafa meselesi möhim mesele..
kimisi kocakafa kimiside kafali iste ...emme biliyosunki kafanin yaninda azim le beton delme olayi ve calisma da var bunlarida unutmamak lazim iskitimtoxinim