folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder YGS & LYS'de Seneye Kalacak Olanlar Ne Yapacak?

YGS & LYS'de Seneye Kalacak Olanlar Ne Yapacak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Yapacaklarınız:

1. Bu yaz konu anlatım kitaplarını önünze alıp birer birer YGS konusu çalışacaksınız.
    2. Eylül sonrası LYS'ye ağırlık verip ocak başına kadar LYS ağırlıklı ama YGS tekrarları yapılan bir dönem geçirmelisiniz.
    3. Ocak sonrası YGS ağırlıklı ama LYS konularına da devam etmelisiniz. Bol YGS denemesi çözmelisiniz. Bu durum YGS tarihine kadar sürmeli.
    4. YGS sonrası hiç zaman kaybetmeden LYS konularının büyük çoğunluğu bitmiş olmalı ve konuları tamamlayıp bir an evvel tekrar yapmalı ve bol bol deneme çözmelisiniz.

Özetle ve kabaca yapacaklarınızı yazdım. Yapacağınız çalışmaları bölerek gözünüzde büyümesini engellersiniz. Aylık çalışmaları da haftalık ve günlük olarak ayırıp planlama yaparsanız verimli olacaktır. Günlük planlamalarınızda illa ki hangi dakikada hangi konu vs yapmanıza gerek yok bence. O gün neleri çalışıp bitireceğinize karar vermeniz ve gün içinde koşullara göre zamanlamayı ayarlamanızı tavsiye ederim.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Eğer koaslisyon olursa dersanelerin kapanma olayı askıya alınır merak etmeyin.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı

Ülkede her şey bir anda rayına girmeyecek. Buna gelene kadar listede pek çok şey var. En ufak tasarı dahi bir anda süper bir uzlaşı ile geçmeyecek. Çok ciddi tartışmalar olacak. Sanmayın ki şu anda süren ittifaklar böyle toz pembe sürecek. 4 farklı görüş, 4 farklı taban, 4 farklı hedef.

Şu alengirli dönem en az 1 sene sürer. Diğer sınava kadar buna bel bağlayıpta çalışmamazlık yapmasın. 

Okulunun rehberlik hizmetiyle arayı açmasın. Okul bitse de gidip danışabilir. Orada liste verir yön gösterirler. Kaynak için de kendi araştıracak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı
    maserati bunu yazdı

Ülkede her şey bir anda rayına girmeyecek. Buna gelene kadar listede pek çok şey var. En ufak tasarı dahi bir anda süper bir uzlaşı ile geçmeyecek. Çok ciddi tartışmalar olacak. Sanmayın ki şu anda süren ittifaklar böyle toz pembe sürecek. 4 farklı görüş, 4 farklı taban, 4 farklı hedef.

Şu alengirli dönem en az 1 sene sürer. Diğer sınava kadar buna bel bağlayıpta çalışmamazlık yapmasın. 

Okulunun rehberlik hizmetiyle arayı açmasın. Okul bitse de gidip danışabilir. Orada liste verir yön gösterirler. Kaynak için de kendi araştıracak.

Hocam ne demek istemişsin hiçbir şey anlamadım. :P

@kofcu; 

Dersanelere pek bel bağlama diyim hocam. Ama seneye sistem değişmez diyebilirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek

Benim bildiğim fem yurt açıcak mezun grupları için , hocadan öğrendiğime göre haftada 5 gün ders 2 gün evci izni şeklinde olacakmış kaynaklar falan da yine aynı şekil olacak diyolar.

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
Toplam Hit: 2565 Toplam Mesaj: 16
ygs lys dersane müfredat