folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder YGS Hakkında Kesin Bilgisi Olanlar Yardımınıza İhtiyacım Var.

YGS Hakkında Kesin Bilgisi Olanlar Yardımınıza İhtiyacım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bugün ygs başvuru formunu elime aldım ve öyle bir koyduki. Ne yapıcam diye düşünerek mal gibi kalakaldım. Şimdi merak ettiğim şeyler var .

Mesela biri şu : Şimdi benim 2 yıllığa geçiş hakkım var . Gittim diyelim. 1 yıl okudum ve tekrar ygs ye girdim. Bu sefer 4 yıllık kazandım . Ama şimdi gideceğim 4 yıllık üni. den okuduğum bir yılı düşürtmem gibi bi olanağım var mı.

veya gitmediğimi varsayarak söylüyorum bir dahaki seneye ygs ye girdiğimde puanımda bir kesilme olur mu .

bu soruları bütün lise son öğrencileri adına sorduğumu varsayarak cevaplarsınız umarım .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

tercih yaparsın ve bir yeri kazanırsın ama gitmezsin bu şekilde bir sonraki yıl puanın kırılır. hiç tercih yapmazsan zaten problem yok. önemli olan tercih yapman değil yerleşmiş olman. yerleştin ama kayıt yaptırmadın; yine kesilir.

1 yılı düşürme gibi bir şansın olduğunu sanmıyorum. sınıf arkadaşım var bir üniversite bitirmiş, o zaman 4 yıl düşürsün direk mezun olsun :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hocam şimdi ara vermekte istemiyorum. kendimi biliyorum eğer ara verirsem bırakırım ben okumayı falan . Sonra olacaklarda belli. okumadığım için kademe kazanamayacağım yani ben şuan edindiğim bilgileri değerlendirmek istiyorum işin ameleliğini yapıpta düşük ücretlerde çalışmak istemiyorum. Ne kadar yükselirsem hem kendimi geliştirme şevkim artar hemde kazandığım para artar. bilmem anlatabildimmi. Direk okula devam ederek ara vermemeyi düşünüyorum ama bir sene okuyupta sonra bi 4 yıl daha okumak o bir senenin boşu boşuna gittiği anlamına geliyor bende bunu istemiyorum . eğer varsa 4 yıldan okuduğum senenin düşülmesi gibi bir seçenek değerlendirmek istiyorum...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

İlk sorunun cevabı hayır. ikinci sorunun cevabı evet. yani her iki durumda da olumsuz durum söz konusu senin açından. Zaten sistem yanlış tercih yapılmaması için bunu yapıyor. Tercih döneminde 40 yıl yapacağın işi seçmeye kalkarsan ve kararımı değiştiriyorum diye çocuk oyuncağı sanıyorsan sistem DUR demek için bunu yapıyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Nasıl sınavsız 2 yıllık geçiş hakkın var? Yatay geçiş kalkmadı mı meslek liselerinde?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam kasarsan 2yıllığı 4yıllığa sınava girmeden çevirebiliyon diye biliom sınavdediğim öss işte bir araştır bunu bende tam bilmiyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nasıl sınavsız 2 yıllık geçiş hakkın var? Yatay geçiş kalkmadı mı meslek liselerinde?

Hayır kalkmadı.

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

önce 2 yıllığını bitir sonra adma gibi bi 4 yıllık oku derim

yada bu sene dondur ve sınava gir kazansanda kaybetsende sorun yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

hocam kasarsan 2yıllığı 4yıllığa sınava girmeden çevirebiliyon diye biliom sınavdediğim öss işte bir araştır bunu bende tam bilmiyorum

hocam o nasıl oluyor yahu :| peki üni. sonunda verilen diploma 4 yıllıktakilerle aynı mı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

önce 2 yıllığını bitir sonra adma gibi bi 4 yıllık oku derim

yada bu sene dondur ve sınava gir kazansanda kaybetsende sorun yok

hocam şimdi 2 yıllığı okudum tamamda bu dgs için hiç iyi şeyler söylemiyorlar tırsıyorum biraz açıkçası.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

işin özü 4 yıllık okuyacak durumun varsa 1 yıl daha çalışırsam garanti tutturum diyorsan hiç sınavsız geçişe başvurma. Şimdi çalışmaya mecalin yoksa üniversite okumaya başladıktan sonra hiç olmaz.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 1979 Toplam Mesaj: 16