Ygs Hakkında Merak Ettiklerim
-
Beyler şimdi ben 2 yıllık meslek yüksek okulunda okuyorum. ygs ile farklı bir üni. ye aynı bölümümden geçiş yapabilirmiyim? sayısal 1 ile girdim ben bölümüme mesela ygs öss 2. bölüm soruları çıkarmı ? ve ne zaman oluyor bu ygs ? zorluk derecesi vs. bilgisi olan arkadaş paylaşabilirse bildiklerini çok sevinirim.
-
hocam zorluk olarak herkesin yapabileceği derecede olacak bazı sorular çok kolay olacak ama içinde seçici sorular olacak tabiki
nisan ayında yapılacak
birden fazla yaklasık olarak yanılıyorsam 6 farklı puan turu hesaplanacak
2 bölüm soruları çıkmayacak. geçen sene ki 1. bölüm müfredatı olacak
-
"birden fazla yaklasık olarak yanılıyorsam 6 farklı puan turu hesaplanacak"
nasıl yani? ne demek istedin tam anlıyamadım burayı hoca diğer cevaplar için teşekkürler
-
yatay geçiş yapcaksın galiba ama sınava girmiyorsun onda okulda derslerinn yüksek olması lazım bide gidiceğin okulda o bölümde açık olması gerek
-
sınava girmeme gerek yok yani ? nasıl başvuracam öyleyse ? yani nasıl takip edecem sınava girmeden olacağından eminmisiniz
-
Yatay geçişte sınava girmiyorsun fakat okulda alltan dersin olmaması lazım bide gidiceğin okuldaki derslerinin tutması lazım hemen hemen aynı olması lazım hepsi. Okulda hocalarına sorarsan sana daha iyi yardımcı olurlar
-
hocam eski say 1 ea1 sözel 1 gibi puan türü yerine
ygs1-2-3-4-5-6 olarak altı farklı puan turu hesaplanacak ve bu puan turlerinden tercih yapılacak
-
tamam hocam sağolasın bunu bi hocalardanda araştırayım okuduğum yer evden 3 saat ötede 3 saatte geliş toplam 6 saat yakında bi yere geçebilsem çok güzel olacak
-
ne okuyorsun bu arada ? en iyisini yaparsın sorark
-
bilgisayar programcılığı 2 yıllık
-
Alltan dersin yoksa geçersin ama o bölüme açık zor bulursun bnce araştır sen yine
Toplam Hit: 1336 Toplam Mesaj: 13