Ygs Sınavında Bir Skandal Daha
-
27 mart 2011 tarihinde yapılan ygs 2011 sınavındaki şifre skandalıyla ilgili ösym'nin adaylara gönderdiği mektupta, basına verilen soru kitapçığının sınav bittikten sonra türetildiği söylenmesine rağmen, soru kitapçığının oluşturulma tarihine baktığımızda 24 mart 2011 tarihli yani sınavdan 3 gün önce oluşturulması hadisesidir.

isteyenler aşağıdaki linkten kendileri de indirip oluşturulma tarihini kendileri görebilir:
http://www.osym.gov.tr/...-ve-cevaplari-29032011.html
(ben denedim aynen doğru)
ilgili caps:
Not: Alıntıdır ve basında henüz yer almamaktadır
-
e ama yetmez mi ygs skandalı ya! ben de sınava girdim ama sıktı artık yeter ya.. sana değil sözüm hocam yanlış anlama :D
-
ne sınavmış be..
skandallara yetişemiyoruz
-
Biliyoruz zaten kanıta gerekte yok aslında ama inanmayan angutlar için iyidir iyi...
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
ne sınavmış be..
skandallara yetişemiyoruz
-----------------------------konu başlığını görünce tam olarak aklımdan bu geçmişti:)
yetişemiyoruz gerçekten.üzücü bir durum
-
paris hilton bile ardı ardına bu kadar skandal patlatmıyo aq
-
AKP iktidarda olduğu sürece artık bu ülkenin hiçbir kurumuna güven kalmamıştır.
-
Nikoteen bunu yazdı:
paris hilton bile ardı ardına bu kadar skandal patlatmıyo aq
-----------------------------++
dayı üç gün önce oluşturulması çelişkiyi gösterir ama tutupda kopya kesin diyemez değil mi?
edit: konuyu açana dediğini idda etmiyorum, boş yere tartışma çıkmasın :) -
Bende diyecektim biri ortalığı karıştırmak için tarihle oynamıştır.
ama herhalde sitelerine kadar giripte pdf dosyayı değiiştirecek kadar işi ilerletmemiştir.
hakkaten de 24 ü.
-

#http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57453/h/2011ygscevapanahtari.pdf
-
diamonique bunu yazdı:
AKP iktidarda olduğu sürece artık bu ülkenin hiçbir kurumuna güven kalmamıştır.
-----------------------------Aynen hocam bu iş nereye kadar devam edecek bilmiyorum ama yakında bi yerden patlak verecek en sonunda :|