Ygs Sonuçları Açıklandı ! [Tek Konu]
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
ExpirE bunu yazdı:
1 ay kadar kaldı la çalışmalar nasıl gidiyo???
Berbat aq ya hiç çalışasım yok napacam ben bilmiyorum... Daha mat2 bitmedi..eşitsizlikler-çarpanlara ayırma -parabol-trigonometri-
mat bilgim gene var bişeler yaparım da coğrafyam 0 çok asılmam lazım. geometriyi unutmuşum iyice çalışmam lazım bakalım nolcak
-----------------------------Logaritma türev intergram limit trig fonk=30 35 soru demek 1 ayda rahat rahat yeter
-
ExpirE bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
Berbat aq ya hiç çalışasım yok napacam ben bilmiyorum... Daha mat2 bitmedi..eşitsizlikler-çarpanlara ayırma -parabol-trigonometri-
mat bilgim gene var bişeler yaparım da coğrafyam 0 çok asılmam lazım. geometriyi unutmuşum iyice çalışmam lazım bakalım nolcak
-----------------------------Logaritma türev intergram limit trig fonk=30 35 soru demek 1 ayda rahat rahat yeter
cografya edebiyat geometri ? -
tosun bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
cografya edebiyat geometri ?
-----------------------------Ben mf ciyim hoca geometri üçgen dörtgen çember 17 soru katı cisimler hariç
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------ben şuan kendimi sıfır hissediyorum oyüzden şuan sıfırım ama birazdan çalışmaya başlıycam ve bir aya profesör olucam
-
Bilmiyorum bölümümden kolay gelebiliyor olabilir ama gayet kolaydı mat soruları kafadan yapılabilecek sorular yanlış anlaşılmasın ben bu şifrecilerden nefret ederim ama şimdi bahane bulmaya çalışmayın düşük yapanlar :P
-
ne kötü günlerden geçtik. bu sınav açıklandı üzerine lys geçti. izmiri kazandık. yeri yurdu bıraktık kyk da yattık kalktık. şimdide dersten geçemiyoruz. bu sınavlar ne olacak böyle böyle. 2012 ygs ye 1 aydan az kalmış. arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
bu nasıl horttur kardeşim ya. 2 saattir sınav ne ara yapıldı da ne zaman sonuçları açıklandı diye düşünüyorum
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------bu nasıl horttur kardeşim ya. 2 saattir sınav ne ara yapıldı da ne zaman sonuçları açıklandı diye düşünüyorum
-----------------------------aklımın dibini okudun, gözüm tarihe gitti, ne cabuk gecmiş lan zaman dedim birden :F
-
dedim nooluyo a.q. zamanda ileri mi sıçradım :D
-
2012 YGSye hic calismadim :F Soru ve cevaplar bende odtudeyim bu sene :F