YGS Sonuçları Yarın Açıklanacak!
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
MUHRIP bunu yazdı:
Uyku uyuyamam bu gece meraktan.. Birde şöyle bir bokluk var laptopu okula götürücektim normalde bir bakarsın ki ders programına okulun en amık Hocası.. İzin vermez kesin laptopu açmama dingil herif.. :S Napmalı ?
-----------------------------telden girersin olur biter laptop taşımak ne ya :S
N 73 ten ygs sonuçlarımı görücem ? Hocam laptopla bir olurmu ya ? Telden benim net çok yavaş .. -
MUHRIP bunu yazdı:
Uyku uyuyamam bu gece meraktan.. Birde şöyle bir bokluk var laptopu okula götürücektim normalde bir bakarsın ki ders programına okulun en amık Hocası.. İzin vermez kesin laptopu açmama dingil herif.. :S Napmalı ?
-----------------------------tenefüste aç. :W 10 da açıklanıyor. zaten genelde hemen giremezsin o ara da tenefüs olur zaten..
-
sirpence bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------tenefüste aç. :W 10 da açıklanıyor. zaten genelde hemen giremezsin o ara da tenefüs olur zaten..
Evet hemen giremeyecem sanırım .. Birde n 73 ten girmek fantezi olur Hocam.. -
Geçen sene açıklanır açıklanmaz girebilmiştim sisteme :D Gerçi kimse sorun yaşamadı sanırım. Bu sene de öyle olur ve umarım sondan bir önce baktığım üniversite sınav sonucu olur :D
-
husnuweb bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
ayrıca 2. bölüme etkisi çok fazla değil... yani bi öğrnci 115 net yaptıysa diğeride 60 net yaptıysa 60 net yapan öğrenci 2. sınavda diğer öğrenciden 13-14 net daha fazla yaparsa aradaki açığı kapatacaktır. Yani ilk bölümden çok çok düşük alırsanız bile umudunuzu kaybetmeyin.. asılın 2. sınava..
(B,rde bunu akrabalara ve ailemize anlatabilsek :))) )
-----------------------------1. bölümden 50 net az yapan adam 2. bölümden 14 net fazla yapacak.
haha iyiymiş.
-----------------------------İmkansızmı...