YGS'de Kopya Şoku
-
ellife bunu yazdı:
-----------------------------harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------
ellife bunu yazdı:
-----------------------------ona ragmen 1. cikamadi zaten sorular kolaydi cevabi yollasalar nolur :P
-----------------------------yinemi sen yav :D
-----------------------------ne var begenemedn mi :D bisi olmicak 10 gun sonra millet kampusunde ders yapio olcak ne bekliosn kii :D
-----------------------------iptal etseler daha iyi :D ünimi beğenmedim kocaeli ünisi çok tepede yav...
-
çivisi çıktı ülkenin. Bu ülke küllerinden tekrar doğmadıkça adam olmaz.
-
harddeath0070 bunu yazdı:
ellife bunu yazdı:
-----------------------------harddeath0070 bunu yazdı:
ellife bunu yazdı:
-----------------------------ona ragmen 1. cikamadi zaten sorular kolaydi cevabi yollasalar nolur :P
-----------------------------yinemi sen yav :D
-----------------------------ne var begenemedn mi :D bisi olmicak 10 gun sonra millet kampusunde ders yapio olcak ne bekliosn kii :D
-----------------------------iptal etseler daha iyi :D ünimi beğenmedim kocaeli ünisi çok tepede yav...
-----------------------------mal mısın hocam :D fırata gel o zaman :D
-
Öncelikle olayda emeği geçen kahramanları tebrik ettim, 16 ilde 108 kişi sınav anında hem de sms yoluyla....
Hakikaten takdire şayan.. Şimdi sorulması gereken soru şu.
İhbar edilmeyenler ne olacak ?
-
Kent var malboro var dı eskiden Amk şimdi lgs, var ygs
-
araştırsalar daha cok cıkacakta neyse :)
-
Vay anasını.Eğer bu iddialar doğruysa Allahtan bulsunlar.Öteki dünyada iki elim iki yakasında bunların.Şuna bak ya.İnsanların gelecekleriyle maytap sarılıyo resmen.Bravo yani.
-
tüm geleceği sınawlara bağlarlar onda da adaleti sağlayamazlar..yazık
-
ben bu sınav sistemini, bu sınav sistemine dahil olan görevlileri ve şu soruları sağa sola uçurupta haksız başarı elde edip kasım kasım kasılarak 4 yıl boyunca okurlar. Hiç düşünmezler okul hayatları boyunca kimin hakkını yedim diye düşünmezler. Şerefsiz **zevenkkler !
-
iptal olsun :D