folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yiğenim Öldümü?

Yiğenim Öldümü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorm

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pitbull
    pitbull's avatar
    Erkek

hakakten büyük gecmiş olsun bence iliklede ilgili olbilir Allah acil şifalar wersin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Öncelikle geçmiş olsun , soruna gelince ameliyat sonrası beyin ölümüne kadar varacak bir durum varsa bacakla alakasız olacağından şikayet etmeniz hatta haklı bulunmanız yüklü miktar tazminat alabileceğiniz anlamına geliyor kanımca :|
    Tahminlerim , kan pıhtısı beyne gitti , vasıfsız bir hemşire iğne yaparken şırıngadaki havayı boşaltmayı unutum havayla bastı... Senaryolarım bunlar :|

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İmranım.. öncelikle geçmiş olsun.. allah acil sifalar wersin..

beyine gider bu sinir damarlar felan yada narkozun etkisinde kalmıs olabilir..

tekrardan allah acil sifalar wersin..

Yetim düşler bekçisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Öncelikle geçmiş olsun , soruna gelince ameliyat sonrası beyin ölümüne kadar varacak bir durum varsa bacakla alakasız olacağından şikayet etmeniz hatta haklı bulunmanız yüklü miktar tazminat alabileceğiniz anlamına geliyor kanımca :|
    Tahminlerim , kan pıhtısı beyne gitti , vasıfsız bir hemşire iğne yaparken şırıngadaki havayı boşaltmayı unutum havayla bastı... Senaryolarım bunlar :|
    eyvallah.. alalh etmesin bişi olursa peşini bırakmam bu olayın ....

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Sayın arkadasımız.Bu gibi durumlar ameliyat esnasında kullanlıan ilaçlarla ilgili bir durum.Muhtemelen NARKOZ yapılırken doz aşımı olmuş olabilir.Cerrahi müdahale ile degil kimyasal bir olay sonucu bu durum ortaya çıkmıştır.Allah kolaylık versin.Beyin ölümü gerçekleşmesi için beklemek gerek.Yoğun bakımda iyileşme ümidi var.Bekleyeceksiniz.Allah sabır versin.Dediğim gibi çocuk küçük oldugu için muhtemelen kilo/doz ayarlaması uygun yapılamamış olabilir.Çocugun iyileşmesi için dua ediyoruz.İyileşse  bile siz "Doktor hatası" olup olmadıgını ispatlamak için Savcılık kanalıyla  Adli Tıpa başvurun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    allah acil şifa versin ya ne diyelim inş çıkar yoğun bakımdan

sırıtma la.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hocam anestezi yapan elemanın dozu ayarlıyamamasından da olabilir, veya yanlış bi sinirucuna falan dokunduysa direk beyne bişey gitmiş de olabilir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    hocam anestezi yapan elemanın dozu ayarlıyamamasından da olabilir, veya yanlış bi sinirucuna falan dokunduysa direk beyne bişey gitmiş de olabilir..
    araştıracağım yapacak ne varsa yaparım ...peşini bırakmam. olurmu öyle hayatının baharında bvir insanın hayattan koparmak.

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Allah acil şifalar versin :(

:)
Toplam Hit: 7851 Toplam Mesaj: 65