Yıl 2010 Halen Pascal Da Proje Isteyen Zihniyetler...
-
Yıl 2010 Halen Pascal Da Proje Isteyen Zihniyetler Neden Gelişemiyoruz Diyorlar Bir De Pehhhh:| Yol Olmuş 2010:s Pascal Kitabı Baktım Ünv. kütüphanesinden yakın tarihlisi 2000 basım :S Kitabı yazan adamlar fosil olmuş :S Nereye varacağız bu zihniyetle ? Lise de c#.NET Ünv. de Pascal:(
Relog atmışlar :) Dün bu konu altında müridin biri bana program atıcaktı nicki neydi :(
-
oha yıl 2010 benim lafım lan çalma :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
oha yıl 2010 benim lafım lan çalma :D
-----------------------------Sene 2010 yıl 2010 :P Ya arkadaşa harbi bedeviyim ya :S adam proje atacaktı gitti pmler konu filan :S
-
İyi de pascal ölmedi ki. Delphi ye başlamak isteyenlere önce temel pascal öğretiyorlar.
Tabi hocalar dos da uygulama yaptırmaya çalışıyorsa o ayrı.
-
Sınıf arkadaşların belki lisede C# görmemiştir. Cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın, önce temeli iyi öğrenmek lazım.
-
JPriest bunu yazdı:
Sınıf arkadaşların belki lisede C# görmemiştir. Cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın, önce temeli iyi öğrenmek lazım.
-----------------------------gelenlerin tama mı meslek lisesi çıkışlı :)
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------İyi de pascal ölmedi ki. Delphi ye başlamak isteyenlere önce temel pascal öğretiyorlar.
Tabi hocalar dos da uygulama yaptırmaya çalışıyorsa o ayrı.
iyide delphi öldü, öldürüldü -
blig. programciligi klasik I.sinif isyanlarindandir :) amacin algoritma sistemini kavratmak oldugu ifade edilmesine ragmen can sikan mufredatin pascal konusundaki direncini her yil bir ogrencinin gozunden ibretler icinde seyrediyoruz ..
-
bigwave bunu yazdı:
blig. programciligi klasik I.sinif isyanlarindandir :) amacin algoritma sistemini kavratmak oldugu ifade edilmesine ragmen can sikan mufredatin pascal konusundaki direncini her yil bir ogrencinin gozunden ibretler icinde seyrediyoruz ..
-----------------------------katılıyorum..pascal da algoritma öğreniyorsun temel , yani asıl mesele :))
-
ilkokulda da bilgisayar dersi seneye kalkacak.ünide pascal istiyorlar.meb iyi yolda!
-
gumusservi bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------katılıyorum..pascal da algoritma öğreniyorsun temel , yani asıl mesele :))
-----------------------------Asıl mesele biz meslek lisesi çıkışlıyız. Geldiğimiz yer de zaten öğrendik temelini. Vb.NET ile projeler geliştirdik. c#.NET gördük. Fakat üniversite de direk qbasic onan sonra pascal. Tamam mantık olarak anlattın proje neyin nesi ? birde piyasa da para edecek bir program olmazsa kalıyorsun :) Bu devirde kim alırsa :)