Yıl 2020 Bir Genç Kızın Babasına Mektubu
-
güzel senaryo yazmışlar olma olasılıgı %0
-
M1KROP bunu yazdı:
-----------------------------
OveRTaX bunu yazdı:
M1KROP bunu yazdı:
zuhuahahhahahahahhahah
-----------------------------Aynada götünü gördü ona gülüyor.
-----------------------------16 yaşındaymışsın küfürden kurtuldun bir kaç boy büyüğün gelsin mesela ablan falan olursa benim yaşlarımda tartışabiliriz
-----------------------------ablasını falan katma hocam kimsenin karşındaki saygısız olabilir ama sen öyle olma lütfen
bu arada kız göçmenmidir nedir. Alman bozması gibi sesi
-
sesi duydum kapattım
-
bi şey olmaz...
-
yani zorlasan bu kadar sicilir a.q
bunu hazirlayan yavsak zaten herseyi kabullenmis,yok 2020 yilinda Türkiye,kürdistan olacakmis.götünüze civi cakarlarda haberiniz olur!
edit: o 18lik citirin sesi aynen, almanyada yetisen illa alman vursun bana diyen,bir kiza ait gibi. (gibisi fazla) (Türkmü kürtmü,tartisilir)
-
baba. baba bi sktr git ya baba (:
-
Ne kadar boş yorumlar var konuda.
Özdeğerlerimizden ödün verirsek neler olabileceğini gayet açık şekilde anlatmış.
Yok ses şöyle , yok şu böyle diyeceğinize bu vatanın öz değeri olan Türkçe'ye sahip çıkın.
Atatürk'ü sevmek ben seviyorum demek değildir. İlkeleri doğrultusunda yaşayın ve o ilkeleri benimsemişleri başınıza getirin.( Atatürkçüyüz deyip halkı bölenleri değil tabi. İyi ayırt etmek lazım. )
Tam bağımsız kalabilmemiz için ben şuyum sen şusun demek değil hepimiz Türk'üz demek gerekir.
-
yassun bunu yazdı:
güzel senaryo yazmışlar olma olasılıgı %0
-----------------------------olasılıklar düşünülmedikçe olasılıklar gerçekleşebilir