Yılan Yağı, Saçları Dökülenlere, Kel Olmak İstemeyenler Buraya
-
GÜÇSÜZ VE ZAYIF SAÇLARI GÜÇLENDİRİR ÇABUK VE HIZLI UZAMASINI SAĞLAR.IRSİ OLMAYAN DÖKÜLMELERDE SAÇLARIN YENİDEN ÇIKTIĞI, IRSİ DÖKÜLMELERDE ÖNCE BÖLGEDE TÜYLENME OLDUĞU VE ZAMANLA SAÇ ÇIKTIĞI GÖZLENMİŞTİR.MEVCUT OLAN SAÇLARIN KESİNLIKLE DÖKÜLMESİNİ ÖNLER.KULLANIM:HAFTADA EN AZ 3 GÜN UYGULANINIZ, EN İYİ SONUÇ İÇİN ARALIKSIZ VE DÜZENLİ 1 AY KULLANINIZ!İSTENİLEN BÖLGEYE PARMAK UCUYLA MASAJ ŞEKLİNDE5-10 DAKİKA UYGULANINIZ, 3 SAAT SONRA ŞAMPUANLA YIKAYINIZ,

gittigidiyor.com adresinde satılıyor kullanan pek çok kişi memnu kalmış, saç çıkarıyormuş -
sakal da çıkartıyo mu bu? :|
-
tam bana gore rahat 1 senden beri jöle kulanmıorum ama eksılme yıne war saclarda beya acıldıı :D fotorafalrımda garıp duran sacalrı photoshopda duzletmekten gına geldı artık :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
sakal da çıkartıyo mu bu? :|
-----------------------------ahuhaha kardeşim istersen ben sana benm kıllardan vereim ektirelim sana
-
Yılan Yağı Kullanımı
Haftada en az 3 gün uygulanınız, en iyi sonuç için aralıksız ve düzenli 1 ay kullanınız!
İstenilen bölgeye parmak ucuyla masaj şeklinde 5-10 dakika uygulanınız, 3 saat sonra şampuanla yıkayınız.Uyarı: Lütfen başarısını sizde diğer kullanıcılar gibi saklamadan diğer insanlarla paylaşın!
Saçlarınız artık dökülmesin!
Yılan yağı tamamen doğaldır. İçeriği bitkisel olarak güçlendirilmiştir. Bu ürün ile saç dökülmesi gibi sorunlardan kurtulduğunuz gibi daha önce kaybettiğiniz saçlarınıza çok kısa sürede kavuştuğunuzu göreceksiniz. Ürün diğer ürünler gibi zaman harcatmadan uygulanır.

-
bence çok uydurma bunlar.. hint yağını falan inceledim de hiç bi işe yaramıyorlar... çünkü saç hücreleri öldükten sonra yerine yenisi gelmiyor.. bu tarz doğal ilaçlar diye lanse edilen ilaç müsvetteleri yeni saç hücreleri mi yapıyorlar? saçların dökülmesinin üç sebebi vardır. biri ırsilik,biri havasızlık diğeri de stress..
havasızlıktan kastım, şapka takmak,kimyasal maddeler sürmek.. bu şekilde hücre enerjiyi kaybediyor gittikçe zayıflıyor ve sonrada saçlar mefta..
eğer kel olan arkadaşlarımız varsa bence lazer ile saç ekimi yapmayı denesinler.. ) pahalı ama kesin çözüm.. ayrıca bu tarz yağları kullandığınızda aşırı derecede bi koku olur saçlarınızda.. en az 5 kez yıkamanız gerekir..
-
kel imana gel :) yılan yağının faydası olacağını hiç sanmıyorum hocalar lazer yöntemi etkili diyorlar. bi ara buna benzer bioxcin ilaç saç çıkarıyorlar falan dediler benim arkadaş aldı eczacının dediği gibi yaptı sonuçta saç çıkarmıyor nede saçların dökülmesini engelliyor. hiç bir işe yaramadığına göre amaç milletten para koparmak..
-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Soldaki Kafa ile Sağdaki kafa sizce aynı gövdeye mi ait? o_O
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Soldaki Kafa ile Sağdaki kafa sizce aynı gövdeye mi ait? o_O
-----------------------------hajım adamın saçlar çıktıktan sonra, morali düzelmiş kilo da almış :)
-
kelin merhemi olsa kicina surermis :P kocaman yalan - para tuzagi
-
bunun ters etki yapanı yokmu ya benim saçlarda çok sık uraştırıyo kerata:D biraz seyrelse ei olacak.