Yılanın Çantaya Dönüşü.!!!
-
ya canilik diyorsunuz iyi hoşta talep olmayan yerde arz olmaz... nedir mevzu?
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------etini ziyan etmeseler bari
-----------------------------
buda bi bakış açısı :D :D -
Oysa para basılıp alındığında bunları hiç düşünülmez. Bir yandan Birilerine çanta olsunlar die canlarından olan hayvanlar bir yandan bunları satıp para kazanmak isteyen insanlar.
-
Conquer bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
:| amk o timsahlar küçük lan daha :(
-----------------------------e hacim,büyüklerine göt ister :D
-----------------------------:D
-
Bu işi verenleride bu işe giriş çalışanlarıda alıcan tamammı bağlayacan böyle bi yere sonra hepsinin kızını anasını bacısını alacan karşısında aynen böyle derisini yüzecen... Bu kore çin hindistan kadar nefret ettiğim başka yer yok.. nerde çokluk orda bokluk amk....
Kedili köpekli videolarada bakın...
-
Arkadaşlar .. !Tamamenen arz talep meselesi ben klasik mobilyacıyım müşterilerimin isteği doğrultusunda yılan derisi kaplı vitrin kapıları yapmıştık resimlerini bulduğum zaman paylaşırım .

Örneğin Yılan derisi - fil dişi ve geyik boynuzundan oluşan bir ürün.
-
Herşey kokoş kadınlar için
-
beyler vahşi hayatın içine ediyor insanlar bu şerefsizler yüzünden kaplan gergadan fil kalmadı ortada . insanların evcilleştirdiği inek keçi tavuk vs ile yılanı kaplanı timsahı bir tutumazsınız. vahşi hayat insanların elinde değil yedeği yok yetiştirdiğin koyuna benzemez bunlar . soyunu kurutuyorsun bu hayvanların .
-
bu insanları da bunları yapmaya sürükleyen nedenleri göz önüne almak lazım insanın ordaki timsahtan farkı ne o da bi şekilde hayatta kalmak zorunda. bu görüntüleri onayladığımdan söylemiyorum ama yorum yazacakken aklıma geldi ben olsam yapar mıydım diye. Sağlam bi sebebi olmalı
-
paranız olsa koşa koşa alırsınız amk