Yılbaşı 3 Tane 6 Aylık Hotfile Çekilişi
-
kazanan bilet numaraları yarın saat 00:00 de aiopre.com msn de ve tahribatta paylaşılacaktır.
-
sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------
kazanan bilet numaraları yarın saat 00:00 de aiopre.com msn de ve tahribatta paylaşılacaktır.
-----------------------------Paylaşılacak ama nasıl kazanan kişi belli olucak.Ya biri çıkarda gerçekte numarası kazanan numaralardan biri olmadığı halde bende var bu numara derse ne olucak?
Daha detaylı bilgi verir misin sana zahmet?
-
Cerololo bunu yazdı:
-----------------------------sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------Paylaşılacak ama nasıl kazanan kişi belli olucak.Ya biri çıkarda gerçekte numarası kazanan numaralardan biri olmadığı halde bende var bu numara derse ne olucak?
bilet numaraları ve mail adresileri kayıtlı bizde hotyfile o mail adresine yollanacaktır. -
sahin141 bunu yazdı:
Cerololo bunu yazdı:
sahin141 bunu yazdı:
bilet numaraları ve mail adresileri kayıtlı bizde hotyfile o mail adresine yollanacaktır.
-----------------------------Çok sağol =)
-
bilet milet bu ne lan ilk 3 kişiye ver işte premiumları :D
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------bilet milet bu ne lan ilk 3 kişiye ver işte premiumları :D
son 10 bilet kaldı hocam bitsin açıklarız olmadı
-
aldım bıletımı sanırım msn eklıydı bılet dedım sıfre geldı pre dedım cevap gelmedı :D botmu bu ne oluyor hocam merak ettım bana gonderılen bılet numarası sanırım :)
-
Çekilişi yarın ki muhabbetler yüzüne burda olamayacak arkadaşlar için erkene aldık
Kazanan bilet numaları biletlerini aldıkları mail adresleriyle bottan bana ulaşsınlar
NUMARALAR
SXml83 o6KL8Z I23ZIgHayırlı olsun
-
sahin141 bunu yazdı:
Çekilişi yarın ki muhabbetler yüzüne burda olamayacak arkadaşlar için erkene aldık
Kazanan bilet numaları biletlerini aldıkları mail adresleriyle bottan bana ulaşsınlar
NUMARALAR
SXml83 o6KL8Z I23ZIgHayırlı olsun
-----------------------------Bana Çıkmadı :(
-
ben gideyim bi bilet daha alim :D:D:D