folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yılbaşı Muğla

Yılbaşı Muğla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Muğla merkezdeyim ben birde sitedeki ricin adlı kullanıcımız var oda muğla merkezde  yılbaşı gecezi biz poker çeviricez fakat şöyleki

herkesin 10 ar adet shot bardağı olucak para yerine shot pardakları konulacak ortaya kazanan değil yenilen alıcak shot bardaklarını yani amaç ordatakini almak değil karşıya kilitlemek her elin sonunda kimde ne kadar bardak varsa votka shot yapıcak atıyorum 5 kişi 10 bardak ve herkes all in çekiyo birine patladı 50 bardak shot yapıcak onu sonra maymun olucak gülücez bizde

belkide bu ürünü alıp kimin sayısı tutarsa ona kitlicez:)

bekleriz 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hoca o resmini koydun aletten fazla varmı kaç para , canımı çektirdin yılbasi için 1 şişe absinthe aldim shot shot içecez artık hehe

tmm buldum hoca 

http://www.pokerdukkani.com/asp/product/38/Rulet-Shot-Oyunu

or

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15034

@cosmic neden bodrum varken mugla

1. geçen sene ortam müsait ev boştu bodrum barlar sokagında kutladık ama öyle böyle degil az daha kavga kiyamet fantastik bi gece olcakti  

2. suan mugla müsait 1ayidr plani buna göre yaptik arkadaslarla orda bulucas tahribat müritleri ile de görüsmek isterim gündüzden bi topaniriz sora duruma göre yapariz bisiler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

Muğla merkezdeyim ben birde sitedeki ricin adlı kullanıcımız var oda muğla merkezde  yılbaşı gecezi biz poker çeviricez fakat şöyleki

herkesin 10 ar adet shot bardağı olucak para yerine shot pardakları konulacak ortaya kazanan değil yenilen alıcak shot bardaklarını yani amaç ordatakini almak değil karşıya kilitlemek her elin sonunda kimde ne kadar bardak varsa votka shot yapıcak atıyorum 5 kişi 10 bardak ve herkes all in çekiyo birine patladı 50 bardak shot yapıcak onu sonra maymun olucak gülücez bizde

belkide bu ürünü alıp kimin sayısı tutarsa ona kitlicez:)

bekleriz 

bunu alıyorum hemen :D

tayfun abi bunu alıyorus hemen :D semih abi bitirir la bunu D:

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

evet bende poker dükkanından buldum geçenlerde bizde alıyoz:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Şu anda oturmuş bir planım yok muğlada aytekinde var orda okuyor eğer yılbaşı takılalım diyorsanız ayarlarım kendimi yılbaşından sonrada oturup 2 bira içicek para kalır zaten :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merkezde ben varım Hocam buluşaım örgütleyin siz herkesi ben katılırım

PanxeR bunu yazdı:
    haci mugla ya yilbasi zamani gidicem simdi bodrumdayiz gerçi benim bildigim bodrum da mugladan fazla üye var abdullah la burak ve cankirca da milas ta zaten burda , emuxa , cosmic , maxel ben ve 2 kisi daha var yilbasi için arkadaslarla buluscam muglaya çikartma yapioz ama merkezde tbt li bildim kimse yok :( görüselim hoca YAZIN BODRUM BULUSMASI YAPIYORUZ GELMEYENI YAKARIM SIMDIEN HABER VEREYIM abdullah , burak la raki balik yapcaktik iptal oldu yapcas bigün inaniyorum sende buraya gel haber verme .. :( çok güzel

Sabreden Zafere Ulaşır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

patetes hocamın dediği gibi bende muğla merkezdeyim.....size extradan da bir seçenek sunuyorum arkadaşlar benim eski patronum bodrum/gümbette parti düzenliyor mekanın ismi heart beat serkan abim de (dj) o gecenin dj'yi eğer toparlanabilirsek hep birlikte partiye gidebiliriz....muğladan bodruma gidiş geliş serviside ayarlı...giriş 30tl birde lokal içki dediler bi koçan bileti elime sıkıştırdılar....ticaret yapıyomuş gibi oldu ama yılbaşına özel olması açısından bi düşünün derim....nedersiniz_?

okeyleyen varsa bana özel msj atsın telde konuşalım....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:

patetes hocamın dediği gibi bende muğla merkezdeyim.....size extradan da bir seçenek sunuyorum arkadaşlar benim eski patronum bodrum/gümbette parti düzenliyor mekanın ismi heart beat serkan abim de (dj) o gecenin dj'yi eğer toparlanabilirsek hep birlikte partiye gidebiliriz....muğladan bodruma gidiş geliş serviside ayarlı...giriş 30tl birde lokal içki dediler bi koçan bileti elime sıkıştırdılar....ticaret yapıyomuş gibi oldu ama yılbaşına özel olması açısından bi düşünün derim....nedersiniz_?

okeyleyen varsa bana özel msj atsın telde konuşalım....

beyler ebnim hatun uzakta bende sap gibi gidemem.

eğer bir iki kişi burdan gelirse bende gelirim sizden bende cevap bekliyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Milas'a gelcem zaten de yılbaşında bodrumdayım kardeşimle. 31 aralık veya 1 ocakta buluşalım.

misafir edebilecek varsa 29unda falan gelebilirim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Milas'a gelcem zaten de yılbaşında bodrumdayım kardeşimle. 31 aralık veya 1 ocakta buluşalım.

misafir edebilecek varsa 29unda falan gelebilirim.

hoca 27 sinde muglaya gidiyorum :/

bu arada muğladan bodrum a yılbaşı için parti var gelme dönme yatma bar herşey dahil 50TL imiş mekan gümbet X bar

Toplam Hit: 4533 Toplam Mesaj: 24