Yılbaşı Sepeti
-
Smirnoff bunu yazdıjayde bunu yazdı
teqila ve absinth mevcut :)
Hocam viski ve rakı tercihimiz, mevcut dediğin ürünlerde birer adettir allah bilir.1 adet ama en taşşaklı müşterinize absinth vermekte pek janjanlı olur hani:)
-
jayde bunu yazdıSmirnoff bunu yazdıjayde bunu yazdı
Hocam viski ve rakı tercihimiz, mevcut dediğin ürünlerde birer adettir allah bilir.1 adet ama en taşşaklı müşterinize absinth vermekte pek janjanlı olur hani:)
hocam 55 60 yaşında koca koca adamlar hepsi ne absinthi ? elinde kaldı sanırım senn :D
-
Baracuda bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
biz millete götürüyoruz ama bize getiren yok amk, gözü kör olsun sanayinin sanayicinin.
hocam ben bu yazdıgını görünce tekrar baktım yukarda müşteri yazıyomuş ben onu mürid diye okudum kusara bakma
oha bende dicektim bu taşşaklı müritleri kim belirlemişkine :)
-
Smirnoff bunu yazdıjayde bunu yazdıSmirnoff bunu yazdıjayde bunu yazdı
hocam 55 60 yaşında koca koca adamlar hepsi ne absinthi ? elinde kaldı sanırım senn :D
yok yaw satmaya çalışmıom çok.elimde iki tan var birini yılbaşı için ayırdım diğerinide müritlerden biri faydalansın isterim.çok bulunan bişi deil malum
-
1 paketde bize ayarla be smir :/ bi hayrın dokunsun
edit: hayrın da böylesi..
sir tarafından 26/Ara/12 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
jayde bunu yazdıSmirnoff bunu yazdıjayde bunu yazdıSmirnoff bunu yazdıjayde bunu yazdı
yok yaw satmaya çalışmıom çok.elimde iki tan var birini yılbaşı için ayırdım diğerinide müritlerden biri faydalansın isterim.çok bulunan bişi deil malum
Müridim ne kadar istiyorsun absinth için ? Bana bir pm atsana, çok merak ediyorum, muhtemelen alacağım
-
kanka bende sizin en taşşaklı müşteriniz çalışanınız vs. yim
-
Gürcü votkası eklemeyi düşünürsen pm at
On numara içkidir.25 tl den başlayan fiyatlarla...