Yılbaşından Sonra Ehliyetiniz İptal Olabilir
-
Sürücü belgesi almaya hak kazanıp, belgesini ehliyete çevirmemiş olanların dosyaları 2015 itibariyle iptal olacak. Eğitimleri sil baştan almak istemiyorsanız yılbaşından önce dosyalarınızı ehliyete çevirmelisiniz.
ALINTI
Ben daha almadım. Sertifika şeklinde duruyor. Sizede hatırlatma olsun istedim. Almayan vardır belki. -
Bir taşla iki kuş. Parasızlıktan erteleyenleri sıkıştıracaklar, kısa vadede az biraz nakit gelecek. Bekleyip yer kaplayan dosyaları da bir işlemle temizlemiş olacaklar.
-
Kaynak? Ben 2012de sertifika aldım 2014 te ehliyete çevirdim, bunun bi tarihi vardı, şu tarihten önce şu tarihten sonra diye
-
Slothere bunu yazdı
Bir taşla iki kuş. Parasızlıktan erteleyenleri sıkıştıracaklar, kısa vadede az biraz nakit gelecek. Bekleyip yer kaplayan dosyaları da bir işlemle temizlemiş olacaklar.
her şeye bir kulp hazır zaten son model telefona, cigaraya, karıya-kıza, ota-boka para var para yoksa kredi var ama ehliyete yok.. Kusura bakmayın o zaman kimse yiyemeyeceği y***ğın altına yatmasın..
-
elcondor bunu yazdıSlothere bunu yazdı
her şeye bir kulp hazır zaten son model telefona, cigaraya, karıya-kıza, ota-boka para var para yoksa kredi var ama ehliyete yok.. Kusura bakmayın o zaman kimse yiyemeyeceği y***ğın altına yatmasın..
Böyle bir hak verildiyse belgeyi isteyen istediği an alabilir, kimse bunu sorgulayamaz. Ha dersin ki sınavlardaki gibi sen bunu kazandığın halde işlemi yaptırmazsan 1 sene, 6 ay içerisinde bu iptal olur o zaman herkes buna uygun davranır. Son dakikada, 15 gün içerisinde alın almazsanız yakarız diye hiç bir yerde göremezsin. Önceden uyarı yapmanın da bir yasal süresi var. Sen bugün işinden istifa edecek dahi olsan önceden bildirmek zorundasın. Öyle şak diye ben gidiyorum diyemezsin. Her şeyin yasal bir prosedürü, bir çizelgesi var. Ona uygun davranılması lazım.
Edit: Bu kadar sözü de boşuna yazmışız zaten böyle bir madde varmış sabıka ve sürücü sağlık raporu süresi dolduğundan ötürü zaten bir yıllık bir süre belirtilmiş.
Austen tarafından 14/Ara/14 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
ben yurtdisindayim, boyle sacmalik mi olur
-
mataramasuko bunu yazdı
Kaynak? Ben 2012de sertifika aldım 2014 te ehliyete çevirdim, bunun bi tarihi vardı, şu tarihten önce şu tarihten sonra diye
benımde a2 sertıfıkası var gecen sene cıkarttm henuz fırsat bulamadım normalde 2 sene suresı vardı bunun bız sertıfıkayı aldıgımızda bu olay bu sekılde ıdı sertıfıka 2014 te verıldı ocak yararladıgımız duruma gore 2016 ocaga kadar suremın olması gerekıyor.
bu soforler bırlıgımıdır nedır tuscan acıklama yapmıs onlarla alakalı bır durum oldugunu dusunuyorm .
ama randevu alıp cıkartıracagım ehlıyetler degısınce alayım dıyordum
ek olarak
herkes baba parasıyla almıyordur su anda b nın masrafı surucu kursu harıc 500 lıra fılan sanırım asgarı ucret kac para 700 lıra fılan sanırım maasın neredeyse tamamı kı genelde dusuk ucret alan ınsanın kenara koseye atma ımkanı olmuyor kı .
ben bu surucu kursu dernegının ızledıgı politikadan dolayı bu sekılde davrandıklarını dusunuyorum acıkcası
hipokondriyak tarafından 14/Ara/14 19:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bende çevirmedim ama bahsedilen yasanın çıkış tarihinden itibaren 2 yıldı o olay. Son tarih 29 mayıs 2015 di
bakın eski haberler burada var : https://www.google.com.tr/search?q=belgesini+ehliyete+%C3%A7evirme+29+may%C4%B1s+2015&hl=tr&gws_rd=ssl
-
Ben 2009 da B ehliyetimi kazanmıştım 2013 aralık ayında çıkardım 2014 de iptal olacak dediler iptal olmadı 2015 atmışlar o zaman.
-
hürriyette ki haberi okudum ama acıklamayı yapan sürücü subelerinin baskanı pek inandırıcı gelmedi bide tehlikede felan gibi kesin olmayan ifade kullanmıs ama ginede yarın soracagım kursa eger öyle bir sacmalık olursa isyan bayragını cıkartalım 1 milyon kisi etkilenirse yeni gezi olayları dogar bence :)
-
DÜZELTME: 29 MAYIS 2015'E KADARMIŞ. HABERLERİN GALYANINA GELDİK.