Yılda Bir Askerlik Yoklamasını Yaptırmayanlar? [Yedik Cezayı]
-
Ben pek anlamam ama askerlikle ilgili mevzulardan karakola ne askerlik şubesinin ilgilenmesi lazım değilmi?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl ya :| ben tecil ettirdikten sonra bi daha uğramadım kaç yıl geçti üstünden ne aradılar ne sordular :|
-----------------------------hem sen niye arayıp sormuyorsun beni nedne arayıp sormuyorsunuz diye :D
askere gitcek olsan gidersin :D
-
Ben bu sene son kez yaptıracağım..
-
ben üni 2. sınıftayım ne yoklamaya gittim ne askerlik için tecil vs hiç bişey yapmadım arayan soran da olmadı , nasıl bi yaptırım olur merak ediyorum..
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------nasıl ya :| ben tecil ettirdikten sonra bi daha uğramadım kaç yıl geçti üstünden ne aradılar ne sordular :|
Evet ya bak aynen. Böyle bir şey söylediklerini hayal meyal anımsadım konuyu açan kişi sayesinde :S
Hiç karıştırmazsak daha iyi olur sanki :)
Her sınıf er ve erbaşın 41 yaşına kadar bu yoklamayı yaptırması gerekiyormuş, yaş sınırını 2009'da 31'e (!) indirmişler... -
https://www.turkiye.gov.tr/portal/dt?channel=hizmet&hizmet.hizmetKodu=855
Teşekkür Ederiz...
Yedeklik yoklamanız kayda alınmıştır.
Kontrolü müteakiben bir gün sonra sisteme aktarılacaktır. -
@AnaMuhalefet
aramızda :D
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
nasıl ya :| ben tecil ettirdikten sonra bi daha uğramadım kaç yıl geçti üstünden ne aradılar ne sordular :|
Evet ya bak aynen. Böyle bir şey söylediklerini hayal meyal anımsadım konuyu açan kişi sayesinde :S
Her sınıf er ve erbaşın 41 yaşına kadar bu yoklamayı yaptırması gerekiyormuş, yaş sınırını 2009'da 31'e (!) indirmişler...
-----------------------------ne yani 31 den sonra askere gitme zorunlulugu yok mu :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
Her sınıf er ve erbaşın 41 yaşına kadar bu yoklamayı yaptırması gerekiyormuş, yaş sınırını 2009'da 31'e (!) indirmişler...
-----------------------------ne yani 31 den sonra askere gitme zorunlulugu yok mu :D
-----------------------------en fazla 31 ine kadar tecil ettirebiliyosun sonra okul mokul dinlemiolar zike zike alıyolar :D
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------ben askerden geleli 6 yıl oldu. kimse aramadı beni :)