Yıldız Teknik Makine Mühendisliği
-
sıhhı tesisatcı fılan olursun
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------
ZKÜ makina okuyan biri olarak söylüyorum gitmeyi düşünüyosan gitme,çok zor bide hocalar sağolsun iyice kastırıyor zaten zor olan bölümü,harita seç yada inşaat
Edit:Sözlüklere bak bayağa güzel yorumlamışlar
-----------------------------yıldız teknik harita nasıldır peki, bbide bu haritanın iş imkanları nasıldır
-----------------------------Yıldız teknik hartiayı bilmem çünkü hocalarını tanımam.Ayrımda kalmadı zaten şu üniden mezun olursan kesin iş bulursun bundan mezun olan kalır diye.2.Haritada türkiyede eleman sıkıntısı var tekniker bile 2 milyar maaş alıyor,başka bi arkadaşım mühndisliğini okuyor 2.sınıfta iş buldu o kadar diyim
-
-
bende makine okuyorum. fem yurdu gibi aq sınıfı. git bilgisayar kimya müh falan yaz bence :D. Yıldız teknik makine iyidir. benim şahsi görüşüm ama iü'den daha iyi.
-
bende makıne muhendıslıgı okuyan bır kısı olarak sana su onerilerde bulunabılırım : meslek guzel ama okuması zordur ki hocalarda kasarsa var sen dusun . ıs bulma olasılıgın var ama dil olmazsa olmazın ayrı olarak cızımden zevk alman gerek , onun dısında okurken sınıfın askerıyeden farkı olmaz ama şunu unutmamak lazım makıne muhendıslıgı ve diğerleri derler bence oku yıldız makınede babadır . kendınıde gelıstırırsen ıı bi işte ii bir maaş alırsın . mesela bu sene staj yaptgm yer makıne bakım muduru 6 bın tl alıyodu ve muhendıs arıyolardı buyuk olasıkla 1.900 tl ile başlayacaktı ama bu bırazda senın calısmaya basladıktan sonra senn kendını gelıstırmene bakacak :) karar senn bide harita yazmıssın rahat okursun rahat bi iş bulursun veya kurarsın ama makınenın havası vardır :D yada ole olmasını umuyoruz tanıdık bi makıne muh varsa git yuzyuze konus zorluklarını ogren bide haritacı bul kolaylık ve zorluklarını ogren
-
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Makine müh. hakkında biraz daha düsünmem lazım galiba :D Yıldız Makine türkçe diye biliyorum,sonuçta günümüzde yabancı dil olmazsa olmazlardan.Eğer bu bölümü okursam Ytü'de,kursa giderek ingilizceyi halledebilirmiyim ,yoksa 'mühendislik dili başkadır hedefin büyükse baska üniversiteyi seç veya yerlşemiyorsan bi daha hazırlan'mı dersiniz? :D
-
Peki Arkadaşlar sizce hangi mühendislikte diğerlerine göre az zorlanırım ve mezun olunca elimde güzel bi mesleğim olur ? :D
-
zorlancan tabi 4 senede bitmez 5te biter. inşaat-elektrik-makine dışında mühendislik okumazdım.