Yılın Fotoğrafı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_Lecter
    Hannibal_Lecter's avatar
    Erkek

http://www.sabah.com.tr/2007/02/09/im/415652315D8A5742A60C0DB4p.jpg

Yılın Fotoğrafı ödülünü almış...

İnsanlar buğday gibidir. İçleri boş olduğunda dikilirler, içleri dolduğunda eğilirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    zaten kerkük baslıgındaki şiir sinirlerimi alt ust etmisti bide ustune bu geldi artık aksama cinayetmi islerim naparım bilmiyorum. yurdum insanı enkaz altında yatarken millet onlara yardım etmeye calısırken katli vacip serefsizlerin haline bak!

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gerzek tipler

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

belki yannışlıkla girmişlerdir :p

abü bu resim yılın fotoğrafı seçilemez çünki bu tür seçimler böyle basit fotolara verilmez. natinal coğrafik alın orada fotoğraf görün bu yanlarında eğlencelik kalır.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    YüzLerine Tükürmek İsterdim

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    öndeki kız sağlam ama.... ondan seçmişlerdir... arabada hoş...  daha nolsun al sana yılın fotosu:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Niye herşeyi kötüye yoruyorsunuz ki? Orda adam 3-5 kız arabaya atmış alem yapıyor gibi bir manzara var.Fakat gerçekte adam yanına kız arkadaşını arkayada birkaç arkadaşını,kardeşi vs alıp felaket yerinden uzaklaşıyor olabilir.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    what the fuck :| Dumur oldum

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Olaya bak yaw :S rezil bi olay cidden
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    iste aynı ndenden doayı bu foğref bilmem ne  yarışmasında ödül almıştı.Yıkıntılar arasında gezinen umursamaz israilliler olarak aktarılmıştı fotoğraf.GERÇEK hikaye ise sonradan, ödül verildikten sonra resimde çıkınların kendilerini görmeleri ile ortaya çıktı.Bu resim hakkında "Ntv, işte insan" programında resmin ne hikaye anlattığı açıklandı.Tam hatırlamıyorum ama o resimde görülen israilliler (araç sahabi,onun kardeşi,kardeşinin arkadaşları) sanırım hepsi israilin bombaladığı o lübnan şehrinde o yere yakın biryerde oturuyorlarmış..Tam hikayeyi hatırlamıyorum ama baya bir konuşulmuştu resim hakkında..

"Less is More"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    6 ay önce bi haber sitesinde yılın fotoğrafları başlığında gördüm yanlış değilsem hafıza da kalmış buna benzer vardı bide guantamona dan vardı benzer

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2407 Toplam Mesaj: 14