Yılın Fotoğrafı
-
-
zaten kerkük baslıgındaki şiir sinirlerimi alt ust etmisti bide ustune bu geldi artık aksama cinayetmi islerim naparım bilmiyorum. yurdum insanı enkaz altında yatarken millet onlara yardım etmeye calısırken katli vacip serefsizlerin haline bak!
-
Gerzek tipler
-
belki yannışlıkla girmişlerdir :p
abü bu resim yılın fotoğrafı seçilemez çünki bu tür seçimler böyle basit fotolara verilmez. natinal coğrafik alın orada fotoğraf görün bu yanlarında eğlencelik kalır.
-
YüzLerine Tükürmek İsterdim
-
öndeki kız sağlam ama.... ondan seçmişlerdir... arabada hoş... daha nolsun al sana yılın fotosu:)
-
Niye herşeyi kötüye yoruyorsunuz ki? Orda adam 3-5 kız arabaya atmış alem yapıyor gibi bir manzara var.Fakat gerçekte adam yanına kız arkadaşını arkayada birkaç arkadaşını,kardeşi vs alıp felaket yerinden uzaklaşıyor olabilir.
-
what the fuck :| Dumur oldum
-
Olaya bak yaw :S rezil bi olay cidden
-
iste aynı ndenden doayı bu foğref bilmem ne yarışmasında ödül almıştı.Yıkıntılar arasında gezinen umursamaz israilliler olarak aktarılmıştı fotoğraf.GERÇEK hikaye ise sonradan, ödül verildikten sonra resimde çıkınların kendilerini görmeleri ile ortaya çıktı.Bu resim hakkında "Ntv, işte insan" programında resmin ne hikaye anlattığı açıklandı.Tam hatırlamıyorum ama o resimde görülen israilliler (araç sahabi,onun kardeşi,kardeşinin arkadaşları) sanırım hepsi israilin bombaladığı o lübnan şehrinde o yere yakın biryerde oturuyorlarmış..Tam hikayeyi hatırlamıyorum ama baya bir konuşulmuştu resim hakkında..
-
6 ay önce bi haber sitesinde yılın fotoğrafları başlığında gördüm yanlış değilsem hafıza da kalmış buna benzer vardı bide guantamona dan vardı benzer
Toplam Hit: 2407 Toplam Mesaj: 14