Yıllanmış Yabancı İçkilerin Satışı Hakkında
-
Merhabalar elimde 3 tane 30 yıllık ithal içki bulunmaktadır.Bunlardan 1 tanesinin fiyatı 1500-3000 euro arasında ebay'de satılıyor.(50 yıllığı 3000 euro)Diğerlerinin fiyatları ise 400-700 euro arasında.Fakat şöyle bir problemim var bu içkileri Türkiye'de satabileceğim bir platform var mı? ya da ebay de satarsam yurtdışına gönderilirken herhangi bir problem çıkar mı?Eğer ilgilisi varsa burayada fotoğrafları aklımdaki fiyatlarını yazabilirim.
-
Şarap mı?
-
Dikkat et sidik çıkmasın içinden
-
Likor konyak ve brendi 3 içkininde yıllandıkça değerlenen içkilerdenmiş
En pahalı olanı likör özel bir üretimmiş senede 120 şişe üretiliyormuş sadece.
Mahlukat tarafından 24/Eyl/14 21:42 tarihinde düzenlenmiştir -
şişelendikten sonra içki yıllanırmı amk
-
DaveReed bunu yazdı
?
nasıl yıllandıracaksın içkiyi hocam asfalta dökerek mi?
-
DaveReed bunu yazdı
abi fıçıda yıllanan da var şişede yıllanan da
-
Türkiyede zor bir ticaret yada satiş ortamı bulursun bence , fakat birebir yıllanmış içkiler satan dükkan bulup onunla konusup ebay fıyatının 100 200 euro altına kapatabılırsın diye dusunuyorum sanada mantıklı gelirse.
-
DaveReed bunu yazdı
Bi halttan anlayıpta yorum yapsan su konulara camdan assağı atlicam.
-
içkilerin bir kısmı üretimde yıllandırılır yani dinlendirilir bir kısmı şişiede.
neyse , bunu türkiye de çok para edeceğini sanmıyorum
-
hocam bu cem uzanin evini bastiklarinda bahcesindeki yuzme havuzunun altinda sarap mahzeni oldugu ortaya cikmisti. sonrasinda yine anlasildi ki yatirim amacli olarak cok ozel saraplari kasalamis. ornek veriyorum kasasinda 6 sise oluyormus sanirim. bu sekildi 30-40 yillik ve ozel olan saraplari toparlamis. Turkiye de pazarini belki bulursun ama arastirmak gerek. uzan o zamanlar bu saraplari koleksiyon yaptigini falan soylemis ama bildigin yatirim amacliymis. denilene gore her bir sisesi 50 bin dolar civarinda olan ickilermis.