Yıllar Sonrasına Mesaj
-
506 yil sonrasının adamısın bu yüzyilda harcanıyorsun dostum.
-
ajan1111 bunu yazdı
sa. arkadaşlar bugün malum 11 kasım, bilgisayarın sağ alttaki tarih saat yazan kutucukta 11.11.2020 yazıyorya, 11.11.2526 tarihine özel bir mesaj gönderemem mi? atıyorum; o zamanlar hala daha google baba iş görür heralde (: bugünü bana özel kaydettirebilir miyim? (: çünkü; 11.11.2526 tarihi tersten okuyunca "2526" yı telefondaki yazılışından okuyunca "ajan1111" oluyor (((: bugün "ajan1111" günü deyip ufaktan bilgilerde verebilir. çok mu uçtum :D
yada bugüne özel ne yapabilirim?
bu kuş kafalı beyin fukarası benim pembe teskere konuma salak saçma bişey yazmıştı..
o zamanlar pek vaktim olmadigi icin kendisinin konularini incelememistim..
ama şimdi gördük foruma kendisinin ne kadar faydali konular actigini.
-
Neden kendinize mail atıyorsunuz abiler :d
zaten beynimiz elektrikle çalışan bir makine
bir gün pilimiz bitecek ve hiç bir şey hatırlamıycaz. Yok olucaz, toprak olucaz.
-
wh0 bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
sa. arkadaşlar bugün malum 11 kasım, bilgisayarın sağ alttaki tarih saat yazan kutucukta 11.11.2020 yazıyorya, 11.11.2526 tarihine özel bir mesaj gönderemem mi? atıyorum; o zamanlar hala daha google baba iş görür heralde (: bugünü bana özel kaydettirebilir miyim? (: çünkü; 11.11.2526 tarihi tersten okuyunca "2526" yı telefondaki yazılışından okuyunca "ajan1111" oluyor (((: bugün "ajan1111" günü deyip ufaktan bilgilerde verebilir. çok mu uçtum :D
bu kuş kafalı beyin fukarası benim pembe teskere konuma salak saçma bişey yazmıştı..
Bence de yazdıkları, anlayışa karşı şeylerdi de hayırdır amk ya sana bu sitede millete rahat rahat hakaret etme yetkisini kim veriyor? Sen mi ALIYORSUN ?
-
Bo bol seyler varda bakalim 5 sene sonrasi icin hazirlayalim bir seyler.
317seref tarafından 13/Kas/20 16:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Yurt disina kalici olarak tasinicam.Bol bol avrat sikecem.Vucuduma ve beynime yatirim yapmanin tadini alicam.Saglam bir vucuda sahip olacagim.Yuksek lisansimi tamamlayip doktorayla ilgilenicem 3.yabanci dil ogrenmeye baslicam.Döviz kazanip parayi asya ulkelerinde tatil de ezicem.
gorusmek uzere guncellenmis 317seref
-
Nikoteen bunu yazdıwh0 bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Bence de yazdıkları, anlayışa karşı şeylerdi de hayırdır amk ya sana bu sitede millete rahat rahat hakaret etme yetkisini kim veriyor? Sen mi ALIYORSUN ?
şeyhin kankası olması herkese hakaret edip ucuk kaçık şeyleriyle normal sayılabilcek şeyleri kıyaslamasınına olanak tanıyor demekki.
-
5 yıl sonrasına mesaj attım. Bakalım ne olacak?
Pempişmiş mavişmis sonuçta insan yani.
-
matr0x bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
bu siteden 3 yıl sonrası için kendime mail atmıştım gelmişti.
tamamen unutmuşum bir de kafam iyiyken atmışım. mail gelince çok gülmüştüm.
Cok iyiymis. :)
Faydali , motivasyon olur
-
Ben de kendi mesajımı atayım. Ah aaah. Müzik sektörü bitti. Hem yerli hem yabancı kaliteli müzik yapılmıyor. Fitness salonlarında çalan dijital ortamlarda oynanmış saçma sapan pop müziklerinden başka bir şey yok.