folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yıllardır Herkesin Aradığı Matematik Hocası

Yıllardır Herkesin Aradığı Matematik Hocası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=bHuZfPGHnNg

Adamın anlatış tarzına hayran kaldım. :)

İsmi Gökhan Özkars'mış. YouTube Kanalı : https://www.youtube.com/user/huseyin23892/videos

mkyb tarafından 26/Eki/16 15:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

sesi alpaslan kuytula benziyor

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

aöf de matematiği verecem insallah :D 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bununla sınav kazanan ileride atıyorum mühendislik bölümlerine kazara girdi mi okulu 10 senede bitiremez.

Çakallık, soruların bir iki yeri değiştiğinde de aynı mı kalıyor orası önemli. Bunu ezberleyip sınavlara girip çakacak öğrencilerden pek çok beddua alacağı gerçeğini umarım unutmuyordur. :)

Edit: Zaten 6:00'da tıkanıyor. :) Geçiştirme cevaplarla sözde öğrenciye teknik anlatıyor. Geçiniz.

Austen tarafından 26/Eki/16 15:53 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Hızlı soru çözme tekniklerini göstermiş  bu matematiğin felsefesine aykırı .)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Dün onedio da gördüm bende. Adam gerçekten efsana. Bütün Matematik konularında böyle formülleri varsa sınavlarda full çekmemek elde değil.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bize KPSS kursunda da buna benzer yollar göstermişlerdi. Hatta bu kadar kolay çözümü olan sorulardan ziyade çözümü daha uzun olan soruların çözümleri için yollar gösterilmişti. Ancak nasıl çözüldüğünü bilen kişiler için pek akılda kalıcı bir yol değil gibi geldi bana. Çünkü kısa yolu kullanabilmek için sorudaki sayı değerlerinin belirli şartları taşıması gerekiyor ki onları kontrol edip yolu kullanmaktansa problemi çözülmesi gerektiği gibi çözmek daha mantıklı geliyor bana.

Tek aklımda kalan kısayol, trigonometride çevrim formüllerinin ezberlenmesi yerine oluşturulan kıytırık bir tablo üzerinden formülün yazılmasıydı. Onu da bize lisede gösterselerdi fena olmazdı :P

Ayrıca son zamanlarda KPSS sınavının bile ALES mantığında soruları barındırdığını düşünürsek, bu çözümlerin yakın zamanda tarih olacağı düşüncesine sahibim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Çok beğendim ancak  " ben yaptım oldu" diye çözüyor... eğer sağlam bir ispata dayanmazsa bir sonradan sonra tıkanabilir.

sınavda diyelim vakit dar,  atmak yerine denenebilir.  

çok zevkli. izlerim ben bunu :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

bence o adamin dediği formülleri akılda tutmak daha zor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Bu taktiklerle sayısal bölüm muhendislik vb gibi yerleri kazananlarin vay haline. 

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Öğrencilerimize yazık. Böyle eğitim sistemi mi olur? At yarışına at hazırlıyoruz.

O soruyu o şekilde çözen adama o bilginin ne faydası olabilir? Yaratıcılık, çözüm üretme, kafa yorma yok, sadece ezber. Üniversiteye girerse orada sonra uğraşsın dursun.

Blue Screen of Death
Toplam Hit: 3108 Toplam Mesaj: 22
matematik