Yıllık'ın Arkasına Reklam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Yıllık için tbt pamuk eller cebe :S

şaka dimi ?

git yöredeki bakkala çakkala ne biliyim sanayi otomotiv yörelerine ordan al hocam şakamısın yıllık için diyo :S

Hocam umaarım onu saka oldugun ve reklam vermke ısteyenler ıcın baslgı actıgımı anlamıssındır.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

manevi sponsorunuz olabilirim :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek

dersanelerden reklam alabilirsin yıllık olayında baya iyi para veriyolar.tabi okullar genelde bagıs diye alıp her halukarda ogrenciye kitliyo o ayrı :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Barisates
    Barisates's avatar
    Erkek

Hocam biz kalem firmasından reklam almıştık bütün parayı çekip kendileri bastırmıştı sağolsunlar Pensan aklında olsun;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:

madrew bunu yazdı:

Bizim yıllık komitesi iyi çalışmıştı Bmw, Tiffany den falan reklam almışlardı sayfası 500den hemde :D

vay amk o kadar para verseler mudur parayı alır yıllıkı ıptal eder :D

Ne kadar gerçek anlamda söyledin bilmiyorum fakat lisemdeki müdür kendisi bir ofset ile anlaşıp bizden para alıp yaptırmak için sınıf sınıf dolaşmıştı. Bizde fiyatı çok bulunca birkaç ofset ile fiyat görüşüp müdürün bizden istediği parayı karşılaştırınca 1.5-2bin lira gibi bir miktar kendisine kalacağını çözmüştük bak hala sinirleniyorum oç. Tabi böyle olmaz dedik bizde. Hocam sizin getirdiğiniz ofseti boşverin biz buradan yaptıralım hem aynı kalite hem ucuza yapacaklar hem reklam da koyalım reklamsız olmaz bak 20 tane referanstan söz aldık 5binin üzerinde ücret getirecek neredeyse yarısını karşılayacak diyince tabi oç'nin cebine para girmiyor ya oç yıllığı iptal için elimden gelen herşeyi yaparım yıllığı yaptıramazsınız diyince harbiden yıllık yaptıramamıştık. Yani oç cebine düşkün ise biraz işlerden hoşlanmadığı zaman gayet işi bozmak isteyebilir. Nitekim bozabilir. Bu noktaya dikkat et. Baktın çok oçluk yapıyor doyur bulaşmasın size eğer çok şerefsiz ise. Sonra bizim gibi yıllıksız kalıyorsunuz. Doyurmadığımıza pişman oluyorsunuz. Her ne kadar "doyurmadığınıza" demek benim kişiliğime ve gerçekten hiç hoşuma gitmesede.

Ayrıca iyi planla yıllığı. Her noktasına değinin hatta bizzat kendin ilgilen kaçırma hiç bir noktasını. Sürekli ilgilen. Hani yıllık dediklerinde akıllara sende gel tasarım planlama kısmında adında yazsın. Eğer gelecekte yönetim gibi işler ile uğraşacak olursan CV'ine güzel bir eklenti olacaktır. Yönetim kadrolarında ilk işe girerken deneyimin olmadığı için bunları ortaya süreceksin çünkü. Ziyadesinde de çok güzel anı olacaktır size.

Edit: Resimleriniz için yıllıktan bir sürü yer harcamayın. CD olarak yapın. İnteraktif yapısı olsun. Tabi resimde koyun yıllığınıza illaki lazım resimler fakat dvd üzerinde çok daha fazla resim ve videolarınıza ekleyebilirsiniz.

Sadece bi imza..
Toplam Hit: 2421 Toplam Mesaj: 16