Yılmaz Güney - Yol

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

SpoofU bunu yazdı:
    adamgibi bunu yazdı:
    @spofu  nabtın hocam ya  bunun daha  duzgunu yokmuydu her sey bırbırıne  gırmıs zekamızı  denıyon ?

Hoca inan ben de sinir oluyorum ama ben ne kadar boşluk bırakırsam bırakayım yemiyo site, o yüzden "------" koyuyorum. firefox tarayıcıyı noscript eklentisiye kullanıyorum acaba ondan mı?

tahribat.com a izin ver hocam

Daha önce denedim bu sefer mesaj yazamıyorum, aşağıdaki resimdeki gibi oluyor: ---- [img]http://img204.imageshack.us/img204/9541/tbthata.png[/img] --------- --------------------------------Eğer karizmatik metin editörünü kullanmak istersem [quote]Response object error 'ASP 0158 : 80004005' Missing URL /svrcommand.asp, line 5 A URL is required. [/quote]-----------------gibi bir uyarı veriyor.--------------Ayrıca ben görünen resimde ekleyemiyorum, yoksa öküzmüyüm mü ben? Edit: quote tagları bile çalışmıyo, yanlış tag mı kullanıyorum acaba?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    adamgibi bunu yazdı:
    @spofu  nabtın hocam ya  bunun daha  duzgunu yokmuydu her sey bırbırıne  gırmıs zekamızı  denıyon ?

Hoca inan ben de sinir oluyorum ama ben ne kadar boşluk bırakırsam bırakayım yemiyo site, o yüzden "------" koyuyorum. firefox tarayıcıyı noscript eklentisiye kullanıyorum acaba ondan mı?

tahribat.com a izin ver hocam

Daha önce denedim bu sefer mesaj yazamıyorum, aşağıdaki resimdeki gibi oluyor: ---- [img]http://img204.imageshack.us/img204/9541/tbthata.png[/img] --------- --------------------------------Eğer karizmatik metin editörünü kullanmak istersem [quote]Response object error 'ASP 0158 : 80004005' Missing URL /svrcommand.asp, line 5 A URL is required. [/quote]-----------------gibi bir uyarı veriyor.--------------Ayrıca ben görünen resimde ekleyemiyorum, yoksa öküzmüyüm mü ben? Edit: quote tagları bile çalışmıyo, yanlış tag mı kullanıyorum acaba?

hacı senin ne yazdığını çözebilmek için decoder kullanıyorum :)))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Vallahi ben de kıl oluyorum bu duruma ama çözemedim bir türlü. Şindi karizmatil metin editörü aktif gözüküyo, bakayım düzelmişmi. Düzen: halâ aynı anacına yandımını şeysi.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mamii bunu yazdı:
    Yılmaz Güney oynuyor demedim. Yılmaz Güney yönetmen sadece. Evet Tarık Akan oynuyor. Filmi indirdim upload etmene gerek yok..

bisi degil sende sagol ...

www.tahribat.com
Toplam Hit: 1989 Toplam Mesaj: 15