Yılmaz Güney - Yol
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
adamgibi bunu yazdı:
@spofu nabtın hocam ya bunun daha duzgunu yokmuydu her sey bırbırıne gırmıs zekamızı denıyon ?
Hoca inan ben de sinir oluyorum ama ben ne kadar boşluk bırakırsam bırakayım yemiyo site, o yüzden "------" koyuyorum. firefox tarayıcıyı noscript eklentisiye kullanıyorum acaba ondan mı?
-----------------------------tahribat.com a izin ver hocam
Daha önce denedim bu sefer mesaj yazamıyorum, aşağıdaki resimdeki gibi oluyor: ---- [img]http://img204.imageshack.us/img204/9541/tbthata.png[/img] --------- --------------------------------Eğer karizmatik metin editörünü kullanmak istersem [quote]Response object error 'ASP 0158 : 80004005' Missing URL /svrcommand.asp, line 5 A URL is required. [/quote]-----------------gibi bir uyarı veriyor.--------------Ayrıca ben görünen resimde ekleyemiyorum, yoksa öküzmüyüm mü ben? Edit: quote tagları bile çalışmıyo, yanlış tag mı kullanıyorum acaba? -
SpoofU bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
@spofu nabtın hocam ya bunun daha duzgunu yokmuydu her sey bırbırıne gırmıs zekamızı denıyon ?
Hoca inan ben de sinir oluyorum ama ben ne kadar boşluk bırakırsam bırakayım yemiyo site, o yüzden "------" koyuyorum. firefox tarayıcıyı noscript eklentisiye kullanıyorum acaba ondan mı?
-----------------------------tahribat.com a izin ver hocam
Daha önce denedim bu sefer mesaj yazamıyorum, aşağıdaki resimdeki gibi oluyor: ---- [img]http://img204.imageshack.us/img204/9541/tbthata.png[/img] --------- --------------------------------Eğer karizmatik metin editörünü kullanmak istersem [quote]Response object error 'ASP 0158 : 80004005' Missing URL /svrcommand.asp, line 5 A URL is required. [/quote]-----------------gibi bir uyarı veriyor.--------------Ayrıca ben görünen resimde ekleyemiyorum, yoksa öküzmüyüm mü ben? Edit: quote tagları bile çalışmıyo, yanlış tag mı kullanıyorum acaba?
-----------------------------hacı senin ne yazdığını çözebilmek için decoder kullanıyorum :)))
-
Vallahi ben de kıl oluyorum bu duruma ama çözemedim bir türlü. Şindi karizmatil metin editörü aktif gözüküyo, bakayım düzelmişmi. Düzen: halâ aynı anacına yandımını şeysi.
-
mamii bunu yazdı:
Yılmaz Güney oynuyor demedim. Yılmaz Güney yönetmen sadece. Evet Tarık Akan oynuyor. Filmi indirdim upload etmene gerek yok..
-----------------------------bisi degil sende sagol ...