folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yılmaz Özdil- Hukuku Niye Sevmiyorlar 26.03.10

Yılmaz Özdil- Hukuku Niye Sevmiyorlar 26.03.10

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Kanka sana ne oldu böyle:D ?

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

hereisnopeace bunu yazdı:
    -----------------------------

aynı şekilde bi başkası çıkıp, çağdışı anayasanın değişmesini niye istemiyorlar diyip yılmaz'a karşılık verebilir.ki öylesi daha oturaklı bir cvp olur.dünyanın en boktan anayasasını savunduğu için yılmaz'a hassie demek isterdim ama akp'nin diğer yasa değişikliklerine deindiği için akp savunucusu olarak yaftalarıp dikkatleri üzerime çekmek istemiyorum..yılmaz özdil gibi, ucuz numaralarla ergen okuyucuları gaza getiren  kimselere sanal alemde troll diyorlar.

anayasanın neyi varmis?

dogrulari okuyunca batıyor heral ozellikle akp lilere :) neyse boyle bi yazarımız oldugu icin gurur duyuyoruz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

3-5 sene önce ordunun yönettigi ülkeydik. şimdi yargının yönettigi ülke olduk. bi başbakan yönetemiyo yani şu ülkeyi. bırakın bu boş beleş lafları ya. her kurumun içinde çürük olur bunu hala kafanıza sokamadınız. yılmaza bok atarsınız ama yazdıklarını yalanlıyacak bişeyle çıkamazsınız. adamın yazım tarzı ise kimi gaza getiriyo kimi getirmiyo, kime batıyo kimden çıkıyo, sevmiyosanız ilgilenmeyin. yılmaz özdile karsılık vericek yazarlarınız oranın buranın propagandasını yapmaktan kendi düşüncelerini yazamaz olmuş olmasın. neyse aynen devam. durmak yok.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

ehh böyle bir yazar müsveddesinin takipçisi de aynı kendisi gibi olur.aferin, bu yolda devam et.

Martech bunu yazdı:

hereisnopeace bunu yazdı:

aynı şekilde bi başkası çıkıp, çağdışı anayasanın değişmesini niye istemiyorlar diyip yılmaz'a karşılık verebilir.ki öylesi daha oturaklı bir cvp olur.dünyanın en boktan anayasasını savunduğu için yılmaz'a hassie demek isterdim ama akp'nin diğer yasa değişikliklerine deindiği için akp savunucusu olarak yaftalarıp dikkatleri üzerime çekmek istemiyorum..yılmaz özdil gibi, ucuz numaralarla ergen okuyucuları gaza getiren  kimselere sanal alemde troll diyorlar.

anayasanın neyi varmis?

dogrulari okuyunca batıyor heral ozellikle akp lilere :) neyse boyle bi yazarımız oldugu icin gurur duyuyoruz

Abaza ve Eziğim :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

3-5 sene önce ordunun yönettigi ülkeydik. şimdi yargının yönettigi ülke olduk. bi başbakan yönetemiyo yani şu ülkeyi. bırakın bu boş beleş lafları ya. her kurumun içinde çürük olur bunu hala kafanıza sokamadınız. yılmaza bok atarsınız ama yazdıklarını yalanlıyacak bişeyle çıkamazsınız. adamın yazım tarzı ise kimi gaza getiriyo kimi getirmiyo, kime batıyo kimden çıkıyo, sevmiyosanız ilgilenmeyin. yılmaz özdile karsılık vericek yazarlarınız oranın buranın propagandasını yapmaktan kendi düşüncelerini yazamaz olmuş olmasın. neyse aynen devam. durmak yok.

Güldürme hoca bee :D:D

yılmazın yazdıklarını az gayret et internetin orasında burasında forumlarda sözlüklerde o yazmadan çok daha önce yazılmış olarak bulursun. Herif copy/paste yapıyor ben yazdım diye gazetede yayınlıyor. Komik bi yaşam formu resmen. İlk 3 cümlen o kadar doğru ki, onların hürmetine gerisini ciddiye almıyorum hadi iyisin :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

lan, torpilsiz,şusuz busuz bugüne kadar yazdığı yazıları derleyip referans olarak iş başvurusunda bulunsa yerel gazetede bile iş bulamaz.yıldızlı, bol enter'lı 100 kelime türkçeden oluşan yazılarına hayran kalanın beyin fonksiyonlarında bir noksanlık vardır.zevk, ilgi vs..meselesi değil..bizim memlekette göte göt denir.

Abaza ve Eziğim :(
Toplam Hit: 2554 Toplam Mesaj: 17