folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yılmaz ÖZDİL Den Bir Yazı

Yılmaz ÖZDİL Den Bir Yazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yılmaz özdil'in ne derece şaklaban olduğunu anlatmama gerek yok da, tam üstteki arkadaş baba mesleği derken ? bilip bilmeden forumlara post atmak ne kadar kolay.modaya ayak uydurayım akp'ye birde ben sallayayım zihniyeti.babasını gel kasımpaşa'da sor.ama çoluk çocuğa değil.bugün yaşı 40-50 arası olanlara sor.verdiği derslerle, onları işe yerleştirmesiyle nasıl bataktan kurtarıldıklarını anlatsınlar sana.bir kesim ot içerken, ot satarken, hacıhüsrevde hırsızlıklar yapılırken, tayyip erdoğan'ın babasının mescitte ders verdiği insanlar işinde gücündeydi.halada öyleler.baba mesleği kahvede okey çevirmek ha.yazık...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------
    yılmaz özdil'in ne derece şaklaban olduğunu anlatmama gerek yok da, tam üstteki arkadaş baba mesleği derken ? bilip bilmeden forumlara post atmak ne kadar kolay.modaya ayak uydurayım akp'ye birde ben sallayayım zihniyeti.babasını gel kasımpaşa'da sor.ama çoluk çocuğa değil.bugün yaşı 40-50 arası olanlara sor.verdiği derslerle, onları işe yerleştirmesiyle nasıl bataktan kurtarıldıklarını anlatsınlar sana.bir kesim ot içerken, ot satarken, hacıhüsrevde hırsızlıklar yapılırken, tayyip erdoğan'ın babasının mescitte ders verdiği insanlar işinde gücündeydi.halada öyleler.baba mesleği kahvede okey çevirmek ha.yazık...
    -----------------------------

TAYYİP ŞUAN BABA MESLEĞİNİ YAPIYORSA AYVAYI YEDİK BİRADER..

YOLA VE HORTUMA DEVAM...

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    : ) okuduğunu bile anlamakta zorluk çeken birisine cevap vermeyeceğim.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Ne diyosun birader ya tayyibin ne mal olduğu ortada hala neyini tartışıon babasından bizene . boş boş konuşup adamın asabını bozma . İstediğim yorumuda yaparım buna laf edicek son kişi sensin tbt ailesinde . hatta kaale dahi alınmayacak derecede birisin

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    kaile bile alınmıcak biriysem neden cevap yazıyorsun.ayrıca asabın bozulsa ne olur ? bunların cevabını bana özelden yazarsan sevinirim.senin gibi nefes alması topluma zarar olan, düşünmeden vır vır vır konuşan, görmeden tanımadan kafasına göre iftira atan bi tiple milletin önünde tartışmak istemiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dontscratch
    dontscratch's avatar
    Erkek

hacı ben YILMAZ ÖZDİL i her gün okurum ( pazartesi hariç (çünkü yazmıyo)) nihat genç le birlkite en sevdiğim yazardır . özdil i daha da çok severim çünmkü gerçekten mükemmel yazılar yazıyor bütün yazıları bu tarz da tam bi araştırmacı gazeteci çok anlamlı yazılarla güzel mesajlar veriyo herkese takip etmesini tavsiye ederim

NOT :hurriyet.com.tr de yazarlar bölümünden okuyabilirsiniz

´´Türkiye, Atatürk´ü Allah´a borçlusun, geri kalan herşeyi Atatürk´e...´´
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

her hacinin cocugu imam olmuyor,

her orospunun cocugunun orospu olmadigi gibi, senin dedigin yolla gidersek hirsizliktan sabikali birinin colugu cocugu hepten ayvayi yedi.

babasi iyi biri olabilir, babasi iyi egitim vermiste olabilir zaten kisiligine kimsenin birsey dedigi yok.

"ananida al git", "sayin", "ben cevrecinin daniskasiyim" vs vs bunlari evde olmadigi zamanlarda kahvede ogrendigi agiz aliskanligi falan olabilir.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    tamam abi ben tayyip erdoğan'ı savunmadım şu an zaten.ama babası bildiğim tanıdığım bir insandır ve onun hakkında bilip bilmeden, tanımadan yorum yapılmasına tepki gösterdim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Tüm suç Tayyip'in annesinin gizli mesleğinde.(Dünyadaki en eski meslek)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 3133 Toplam Mesaj: 20