Yine Maden Faciası. . .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Soma faciası sonrasında psikolojik eşit 300'lere çıktı. Nasıl ki bir ara toplu şehit haberleri geldiğinden beridir ara sıra gelen 1-2 şehide kimse bakmaz duruma geldi bunda da durum böyle. Artık 1-2 madenci kimsede tepki oluşturmaz. Hoş haberi bile yapılmaz, yaptırılmaz. Ara satır olarak geçer, 1 madenci öldü diye.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Bir insan hayatı bukadar ucuz olmamalı  , insanımızı canavar işverenlerin eline köle eden yine biz.Sen kurumları özelleştirirsen o kurumun başına gelen adamın tek derdi para kazanmak olur , insan hayatı adamın umrunda olmaz , artık televizyon izlemiyorum haberleri zaytungdan takip ediyorum psikolojim bozuldu aq

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Şimdi arkadaşlar mesala 1832'de İngiltere'de... 

sen eski misiru duymamişsin

m.ö bilmem kaçta firavun zamanında...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

1 olu mu var bisi sandik hocam bizde bu isin fitratinda var 1 olu normal sknti yok yuce allah daha fazlasini vermesin fatiha okuyun gunahlari afolsun cennete gitti zaten orda takilir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Diyanet işleri başkanı madenciler için yeni bir koruma duası çıkarılacağını söyledi  fıtrat kardeşim fıtrat. Kış geldi millet kömür değilde bizimi yaksın.

bıdıbıdıbı

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
Toplam Hit: 1753 Toplam Mesaj: 16