Yine Ne Diyo Bu Rapid Ya
-
Dear Customer #450****,
we hereby inform you that paragraph IV.(2) of our Terms of Use will be technically implemented and activated on 20. October 2009.
Premium Accounts whose files use more than 25 GB (25.000.000.000 Bytes) of storage will be subject to the file inactivity regulations, which effectuate the automatic deletion of inactive files. A file is inactive if it has not been downloaded for at least 90 days.
For Premium Accounts that use less than 25 GB of storage, the storage time for inactive files is unlimited.
If you do not agree to the Terms of Use, you are entitled to cancel the contractual relationship within a time limit of four weeks as of receipt of this notification. Should you not make use of your right of cancellation, the alterations are presumed to be accepted and become an effective integral part of the contract.
Best regards,
Support Team
RapidShare AG
Gewerbestrasse 6
6330 Cham
Switzerland
Tel: +41 41 748 78 80
Fax: +41 41 748 78 99google Translater
Olan dosyalar 25 GB depolama alanı (25.000.000.000 Bytes) fazla kullanmak Premium Hesapları hangi etkin dosyalarının otomatik silme etkinlik dosyasını etkinlik düzenlemelerine tabi olacaktır. Eğer en az 90 gün indirilen henüz bir dosya etkin değil.
Premium Hesapları depolama az 25 GB kullanmak için, etkin olmayan dosyalar için saklama süresi sınırsızdır.
Eğer Kullanım Şartları kabul etmiyorsanız, dört haftalık bir süre içinde bu bildirimin alınmasından olarak sözleşme ilişkisi iptal etmek hakkına sahiptirler. Sen iptal sağ faydalanmak gerekmez, değişiklik olduğu tahmin ediliyor kabul edilmesi ve sözleşmenin etkili bir parçası haline gelir.len premiumum zaten niye gönderdiki bunu?
-
premiumun kotasını doldurmuşsun kardeş =) ama istersen şifreni ver bide ben bakiym :P:P (şaka tabi bu ama genede ver sen) :D
-
50gb kullanıyom zaten kotasımı kalmış o işin iyi oku premium üyelerde bu kota yoktur felan diyo
ulan ben zaten premiumum :)
Premium Hesapları depolama az 25 GB kullanmak için, etkin olmayan dosyalar için saklama süresi sınırsızdır.
-
aynısı benim koleksiyoncu hesabımada gelmiş :|
ayrıca hemençevir türkçesi
Biz bu vesileyle, seni o paragrafa bilgilendiririz, IViz. Faydalı bizim koşullarımızın (2)i, teknik olarak yerine getirilen olacak, ve 20'de aktif hale getirdi. 2009 Ekim'de.
Dosyaları, depolamadan 25 GB'in (25.000.000.000 Bytes), hareketsiz dosyaların otomatik silmesini başaran dosya hareketsizlik düzenlemelerine bağlı olacak olduğundan daha çok kullanan kaliteli hesaplar. Bir dosya, hareketsizdir, eğer o, en azından 90 gün boyunca indirilmeseydi.
Depolamanın 25 GBi'nden daha az kullanan kaliteli hesaplar olduğu için, depolama zamanı, hareketsiz dosyalar, sınırlı olmayan olduğu için.
Eğer sen, koşullara faydalı kabul etmezsen, sen, bu bildirinin makbuzundan itibaren dört haftanın bir zaman sınırının içinde sözleşmeye dayalı ilişkiyi iptal etmek için adlandırılırsın. Sen, senin iptal sağının kullanımını yapmamalı mıydın, değiştirmeler, kabul edilmek için varsayılır, ve kontratın etkili gerekli bir parçası olmak. -
Aldığım günden beri bende pişmanım bu rapid hesapını birde 1 yıllık aldım arkadaş paramla rezil ettiler beni 100 $ verdim daha bu neki ille ver diyorlar
-
25 Gb depo alanını doldurmuş (download değil--Depolama) kullanıcılar bilmemneyi ihlal etmektedir.. Aktif olmayan depolanmış dosyaları tarihinde silinecektir..
25 Gb depo alannı doldurmamış kullanıcılar için hiçbir uygulama olmayacaktır..
-
mail attım bakalım :D yine mailde fırçayı bastım neden türkçe bilmiyosunuz diye puhahha :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
mail attım bakalım :D yine mailde fırçayı bastım neden türkçe bilmiyosunuz diye puhahha :)
-----------------------------hahah :D süpersin abi ya.
-
ahanda sıçtık. benim 37 gb filan. yni bi hesap açmak lazım :/
edit : 42 gb olmuş :S :| wuaw :D
-
aynı mail banada geldi 2 gb lık dosya ya indirdim ya indirmedim hem eski hesabıma geldihede yeniye bence tanıtım ile lgili bir şeyer
-
şimdi benim anlamadığım bu koleksiyon hesabımda 25 gb i aştım ben. bunlar kullanılmayan dosyaları filan silceklerini söylüyor. geri kalana dokuncaklarmı acaba :|