Yobaz İftirası
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------O vatanı korumak için çıkıyor dedikleriniz Provakatörlüğün kitabını yazan adamlar... Solcular vatanını seviyor,koruyor gerisi kuyu kazıyor YOK YEEE...
Bu arada baştaki cevaba katılıyorum Holy Parti Aç TMP=> Tahribat Müridleri Partisi
-----------------------------
bunu sağla solla hiç alakası yok,ben mitinglerin çoğuna katıldım,mitinge benim sağcı arkadaşlarımda geldi onlarda sesini duyurdu,ayrıca miting alanındaki insanların arasında türbanlılarda vardı,zaten bu sağ sol meselesi deil,hiç birimiz karanlığa doğru gitmek istemeyiz değil mi -
Merakla bekliyorum.
akp kapanmayınca acaba yargıyıda etkileyemeceğiniz için ne yapacaksınız :|
Cumhuriyet mitingi, Ekonomi kötüye gidiyor mitingi şimdide bu... Bunlar uzar gider : ) İşin ilginç yanı hiç birinde de 10 binden fazla adam toplayamadınız..
Demek ki Cumhuriyet ekonomi hepsi emin ellerde : )
-
Damat ferit hukumeti amerika ve ab nin turkiye distrubitorlerinin yalaka avami onlarin canakcisi olmak icin birbirini ezen egitimsiz gruhlar allah bu ulkeye once akil sonra para versin.
-
başlıklar komedi a.k. hack sitesi güncel derin konuların hitine bakınca politik site oldu. Ülkeyi kurtarcaz burdan a.k. heea
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Merakla bekliyorum.
Cumhuriyet mitingi, Ekonomi kötüye gidiyor mitingi şimdide bu... Bunlar uzar gider : ) İşin ilginç yanı hiç birinde de 10 binden fazla adam toplayamadınız..
-----------------------------Aqp öle bi sistem kurdu ki iktidardan düştükleri anda ekonomik kriz başlayacak diyecekleri bak naptınız noldu.Yerli sermayeler tek tek yabancı sermaye kaynaklarının ya ortaklığını ya da direkt olarak sahipliğini kabul etmek zorunda kalıyor.En büyük örneği OYAK.OYAK satılmayacak dendi, ama bundan sadece birkaç ay sonra nasıl olduysa OYAK ayakta duramaz hale geldi değil mi?Mitingse miting gerekirse darbe gerekirse idam.AKP nin kurduğu bu sistem iktidardan indiği anda düşecek ve dolayısıyla savunmasız hale gelicez ve tek çıkarı sonunda askeri darbe olacak yabancı birtakım sermaye yurtdışı edilecek bazı adamlar yurtdışına kaça cak ya da yakalanıp sürülcek.Hala görmüyosunuz...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Merakla bekliyorum.
-----------------------------
Hayvan lar sayma bilmez... izmir mitinginde 10 binleri geçtik biz 100 binleri saydık başbakanımızda sayamadı bizi hayvan olarak sende sayamamışsın... hayvan ve başbakan...