Yobaz Nedir ? | Batıcı Yobaz ? | Din Yobazı ?
-
Milletin ağzı torba değilki büzesiniz hoca,kimin ne dediği değil.Kime neden çoğunlukla böyle denildiğine bakın.Namaz kılıp,oruç tutan o takkali amcalarınız,uzun saçlısından küpelisinden,namaz kılmayanından nefret ettiği,okul açılmasın cami açılsın dediği için yobaz deniyor.yobaz yobazdır,bağnaz bağnaz altdallar uydurup ılımlaştırmaya çalışmayın.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Yavaş yavaş dinci yobazlar yok oluyorda batıcı yobazların sayısı artıyor :|
----------------------------- -
Şöyle söyliyim, batıcı yobazdan kimseye bir zarar gelmez, ama dinci yobazlar adamı asar,keser,linç eder vs..
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Morumsuportakal'ın deyimi ile ben yobazım :)
İşte beni örnek alarak, yobazı hayalinizde canlandırabilirsiniz...
-----------------------------"bize yobaz diyorlar" "yobazım" "beni böyle suçluyor" "şunun deyimiyle ben yobazım" diyerekten rant saglayan yaşam yıkkınlarından hiç bir farkın yok
Beni tanımadan, hakkımda asılsız yorum yapan aciz kişiliklerden birisisin. Rant sağlama gibi bir gereksinimim olduğunu düşünecek kadar dar düşünceli, sadece klavye başı dedikoducularındansın. Senden tek ricam, bu konuları yüz yüze görüşelim, portakalım ... -
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------morportakal bunu yazdı:
-----------------------------"bize yobaz diyorlar" "yobazım" "beni böyle suçluyor" "şunun deyimiyle ben yobazım" diyerekten rant saglayan yaşam yıkkınlarından hiç bir farkın yok
-----------------------------Beni tanımadan, hakkımda asılsız yorum yapan aciz kişiliklerden birisisin. Rant sağlama gibi bir gereksinimim olduğunu düşünecek kadar dar düşünceli, sadece klavye başı dedikoducularındansın. Senden tek ricam, bu konuları yüz yüze görüşelim, portakalım ...
-----------------------------seni tanımakla, acizlikle ne alakası var takoz arkadaşım. asılsız yorum yapan sensin. hiçbir konuda senin kişiliğine bir ithamda bulunmadım yobazsında demedim. durup dururken gelmiş burda böyle yazman beni böyle düşünmeye itti.
-
morportakal bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------morportakal bunu yazdı:
-----------------------------Beni tanımadan, hakkımda asılsız yorum yapan aciz kişiliklerden birisisin. Rant sağlama gibi bir gereksinimim olduğunu düşünecek kadar dar düşünceli, sadece klavye başı dedikoducularındansın. Senden tek ricam, bu konuları yüz yüze görüşelim, portakalım ...
-----------------------------seni tanımakla, acizlikle ne alakası var takoz arkadaşım. asılsız yorum yapan sensin. hiçbir konuda senin kişiliğine bir ithamda bulunmadım yobazsında demedim. durup dururken gelmiş burda böyle yazman beni böyle düşünmeye itti.
Takoz, anlayışı kıt kişiliklere derler. Senin gibi sadece tbt damı dedim gibilerinden düşünceye sahip olanlara bu şekilde takoz diyebiliriz. Bunu nerde dediğini düşün bakalım, takoz değilsen hatırlarsın. -
her yobaz bir değildir.
dininde laikliğinde sosyalizminde emperyalizm inde kendi içinde yobazı vardır.
bu anlam hem kişinin davranışana ,hemde karşıdakinin anlayışına göre değişebilir.
-
bence yobaz; ülkeyi 100 sene önceki fikirlerle yönetmeye çalışandır.
-
bi gün bizi evin önünde parkta oturuyom bi eleman geldi yanma ufak ana okuluna gidiyo
geçen günde okuluda annesi onu alırken gördüm elemana sordun nie okula gitmiyonlan dedim espiriyle karışık
elelman dedi Atatürk ü ögretiyolar diye beni okuldan aldlar dedi anasıda nigja gibi giyinen karaçarşahllardan al işte din
yobazı bence din yobazı atamızın laikliklerre ne uymayan kaltaklardır
batı yobazıda benim düşüncemle din yobazları tarafından yani onlara karş oluşan zıt kutuptur
-
Micro_Sd bunu yazdı:
bence yobaz; ülkeyi 100 sene önceki fikirlerle yönetmeye çalışandır.
-----------------------------bravo doğru tespit. Alkışlıyorum.