folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yok Artık Dedirten Subliminal

Yok Artık Dedirten Subliminal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Yok artık dedim ama çok açık vermişler mantıksızlık üst üste bence kurgu. Sizce de kurgu değil mi ?

http://www.youtube.com/watch?v=O6fDsmkZbr8

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Gerçeklik payı olan bir kurgu bence

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ben inanırım hatta duyduklarında bile bu var.

uzun açıklardımda neyse

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

uzun açıklardımda neyse

Açıkla lütfen hocam ben meraklıyımdır böyle konulara.

Videonun gerçeklik payı var ise, bilinçaltımız koca bir bilgisayar gibi.

İşveren reklamcılara komut veriyor "-get içi doldurulmuş hayvanlarla ilgili reklam"

Beyin komutu alıp bilinçaltını taramaya başlıyor "search içi doldurulmuş hayvanlarla ilgili fikir".

Fikir kendiliğinden yaratılamadığı için bilinçaltının tecrübelerinden yola çıkılarak oluşturuluyor.

Doğru mu anlamışım ? O zaman istediğimiz kişi üzerinde bilinçaltına böyle çaktırmadan görseller yerleştirerek onun iş hayatını etkileyebilirmiyiz mesela adam doktor, bunun geçtiği yola her gün bir takım mesajlar yerleştirsek, mesela : "başı ağrıyan hastalara müsil hapı iyi gelir" gibi doktor elinde olmadan bütün baş ağrısı şikayetiyle gelen hastalara müsil hapı verir mi :D Ciddi ciddi merak ediyorum bunu hocam.

Edit: keşke anasayfada görünse de katılım fazla olsaydı keşke genele açsaydım :(

DadasAdam tarafından 06/Haz/14 16:03 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Verdiğin video daha öncedende verilmişti burda: http://tahribat.com/Forum-Subliminal-Bilincalti-Mesaj-Gercek-Mi-Kurgu-Mu-189268/

uygun şartlar oluşursa bir marketten ne alacağına dahi karar verebilirler. ki böyle bir videoda izlemiştim. linkini bulamadım şuan..  koca marketten, adama üstünde kuzu resmi olan yoğurt aldırıyorlardı. %70 yönlendirme gücüne sahip, Tehlikeli bir durum... Dünyada 55 ülkede bu konuda yasa çıkartmışlar medyanın yapmaması için, Türkiyede sadece ticari anlamda kullanılması yasak, ama  türk tvlerinde bol bol subliminal mesaj görebilirsin. özellikle masonik medyada (KanalD-Fox gibi) algı operasyonuna dair profesyonel kadroları mevcut...

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı

Verdiğin video daha öncedende verilmişti burda: http://tahribat.com/Forum-Subliminal-Bilincalti-Mesaj-Gercek-Mi-Kurgu-Mu-189268/

uygun şartlar oluşursa bir marketten ne alacağına dahi karar verebilirler. ki böyle bir videoda izlemiştim. linkini bulamadım şuan..  koca marketten, adama üstünde kuzu resmi olan yoğurt aldırıyorlardı. %70 yönlendirme gücüne sahip, Tehlikeli bir durum... Dünyada 55 ülkede bu konuda yasa çıkartmışlar medyanın yapmaması için, Türkiyede sadece ticari anlamda kullanılması yasak, ama  türk tvlerinde bol bol subliminal mesaj görebilirsin. özellikle masonik medyada (KanalD-Fox gibi) algı operasyonuna dair profesyonel kadroları mevcut...

Peki hocam bu bizim medya bozuntuları ne gibi bir yönlendirme yapıyor olabilirler ? Veya sen nelerden şüpheleniyorsun ? Veya gördüğünüz rastladığınız bir subliminal vaka var mı diyeyim daha doğrusu.

Ben çok şüpheleniyorum (kanal-d, özellikle show, star, fox) hatta neredeyse eminim subliminal verdiklerine ama hiç yakalayamadım. Sanki bizim toplumu köle yapmaya çalışıyor gibiler. Hani mesaj yakalayamadım ama toplumumuzu dışarıyla kıyaslayınca biz ne bileyim sanki daha sakin, daha vurdumduymaz, vur kafasına al elinden ekmeğini modundayız. İnsanları moda sokuyorlar, evet. Asıl kumanda onların elinde sanki, tuşlara basarak toplumu istedikler moda sokuyorlar. Ama bunu nasıl yapıyorlar halen daha çözebilmiş değilim kafa patlattım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

uzun açıklardımda neyse

İşveren reklamcılara komut veriyor "-get içi doldurulmuş hayvanlarla ilgili reklam"

Beyin komutu alıp bilinçaltını taramaya başlıyor "search içi doldurulmuş hayvanlarla ilgili fikir".

Fikir kendiliğinden yaratılamadığı için bilinçaltının tecrübelerinden yola çıkılarak oluşturuluyor.

Doğru mu anlamışım ? O zaman istediğimiz kişi üzerinde bilinçaltına böyle çaktırmadan görseller yerleştirerek onun iş hayatını etkileyebilirmiyiz mesela adam doktor, bunun geçtiği yola her gün bir takım mesajlar yerleştirsek, mesela : "başı ağrıyan hastalara müsil hapı iyi gelir" gibi doktor elinde olmadan bütün baş ağrısı şikayetiyle gelen hastalara müsil hapı verir mi :D Ciddi ciddi merak ediyorum bunu hocam.

Edit: keşke anasayfada görünse de katılım fazla olsaydı keşke genele açsaydım :(

bu konu sayfalar dolusu anlatılacak birşey ama anlatmaya çalışayım

insan beyninin çeşitli bölümleri var. konuya buradan başlarsak. her bölüm kayıt yapıyor ancak hepsinin kayıt şekli süresi farklıdır.

mesela bir topluluğa bakıyoruz ve beyin o gördüğümüz görüntünün tamamını ayrıntısıyla fotoğrafını çekiyor

ve bir bölgeye kayıt ediyor. ama bu görüntünün ayrıntısını bilmiyoruz gibi olsada aslında tamamını ayrıntılı bilinç altına işlenmiş oluyor.

ve o görüntüye ait,

başka bir zamanda

başka bir mekanda gördüğümüzde birden "anımsıyoruz". seni bir yerde gördüm der gibi.

ve karar mekanizmamız o arka plandaki anımsadığımızıda göz önünde bulundurarak karar veriyor. bi o bölümü haıtlamadığımız için o kararı neden verdiğimizide bilmiyoruz

bu anlatılanlar görseldi. aynışeyler duyma koku gibi diğer duyulardada mevcut.

bu beynin kayıdıyla ilgili kısımdı. birde duyuların eşikleri var. mesela bir kişi belli bir desibel altı ve üsütünü duyamaz. ama bunları duymasakda o eşik üstü ve altındakileri beyin kayıt yapar.sen baygınken duyduğun şeyi ayıldığında hatırlamazsın ama hepsini duymuş ve bilinç altına kaydetmiş olursun.

şimdilerde 25. kare denilen bir teknik uygulanıyor. araştırırsan popkorn patlamış mısır deneyi diyede geçer.bu özelliği kullanılan bir deney

mesela şimdilerde yine kliplerin arasına belli bir frekans altında bir konuşma geçse. sen müzik dinlediğini zannederken bir taraftan senin duymadığını düşündüğün o konuşmayı beyin kaydetmiş olur.

mesela ürünlerde resimlerde bu kadar kullanmalarının sebebi işte senin bilinç altındaki resimle eşleştirip o ürünü aldırtmak.

güzel bir örnek bulamadım.

spoiler

romanı okumayan devamına bakmasın (cerrah)

cerrah romanında kadının birini bir seri katil öldürmek ister ama öldüremez. çünki kadın adama ateş eder adam ölür ve kadın bayılır. yıllar sonra tekrar dosya açılır. ama tanıklara göre içeriden 2 el ateş edilmiştir amakadın bir kere ateş ettiğini söyler. sonra kadını hipnoz ederk bilinç altı olaya geri dönerler ve kadın baygınken btütn olayı hatırlar. görmez ama duyduklarına bakarak içeride 2 kişi olduğunu anlarlar çünkü o baygınken içeri biri daha girmiştir. bu bilinç altında kaydettiğini gösterir.

yani haırlamadığın bir şeyi hipnozla hatırlayabilirsin. hemen uyarayım hipnoz uzmanlık işidir. abuk subuk adam yaparsa çok tehlikeli

national belgeseli var. adama şifre söylüyorlar. adam uyandığında hatırlamıyor ama kasaya gelince şifreyi giriyor.

insan beyniyle oyun olmaz devreyi yakarsın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

uzun açıklardımda neyse

bu konu sayfalar dolusu anlatılacak birşey ama anlatmaya çalışayım

insan beyninin çeşitli bölümleri var. konuya buradan başlarsak. her bölüm kayıt yapıyor ancak hepsinin kayıt şekli süresi farklıdır.

mesela bir topluluğa bakıyoruz ve beyin o gördüğümüz görüntünün tamamını ayrıntısıyla fotoğrafını çekiyor

ve bir bölgeye kayıt ediyor. ama bu görüntünün ayrıntısını bilmiyoruz gibi olsada aslında tamamını ayrıntılı bilinç altına işlenmiş oluyor.

ve o görüntüye ait,

başka bir zamanda

başka bir mekanda gördüğümüzde birden "anımsıyoruz". seni bir yerde gördüm der gibi.

ve karar mekanizmamız o arka plandaki anımsadığımızıda göz önünde bulundurarak karar veriyor. bi o bölümü haıtlamadığımız için o kararı neden verdiğimizide bilmiyoruz

bu anlatılanlar görseldi. aynışeyler duyma koku gibi diğer duyulardada mevcut.

bu beynin kayıdıyla ilgili kısımdı. birde duyuların eşikleri var. mesela bir kişi belli bir desibel altı ve üsütünü duyamaz. ama bunları duymasakda o eşik üstü ve altındakileri beyin kayıt yapar.sen baygınken duyduğun şeyi ayıldığında hatırlamazsın ama hepsini duymuş ve bilinç altına kaydetmiş olursun.

şimdilerde 25. kare denilen bir teknik uygulanıyor. araştırırsan popkorn patlamış mısır deneyi diyede geçer.bu özelliği kullanılan bir deney

mesela şimdilerde yine kliplerin arasına belli bir frekans altında bir konuşma geçse. sen müzik dinlediğini zannederken bir taraftan senin duymadığını düşündüğün o konuşmayı beyin kaydetmiş olur.

mesela ürünlerde resimlerde bu kadar kullanmalarının sebebi işte senin bilinç altındaki resimle eşleştirip o ürünü aldırtmak.

güzel bir örnek bulamadım.

spoiler

romanı okumayan devamına bakmasın (cerrah)

cerrah romanında kadının birini bir seri katil öldürmek ister ama öldüremez. çünki kadın adama ateş eder adam ölür ve kadın bayılır. yıllar sonra tekrar dosya açılır. ama tanıklara göre içeriden 2 el ateş edilmiştir amakadın bir kere ateş ettiğini söyler. sonra kadını hipnoz ederk bilinç altı olaya geri dönerler ve kadın baygınken btütn olayı hatırlar. görmez ama duyduklarına bakarak içeride 2 kişi olduğunu anlarlar çünkü o baygınken içeri biri daha girmiştir. bu bilinç altında kaydettiğini gösterir.

yani haırlamadığın bir şeyi hipnozla hatırlayabilirsin. hemen uyarayım hipnoz uzmanlık işidir. abuk subuk adam yaparsa çok tehlikeli

national belgeseli var. adama şifre söylüyorlar. adam uyandığında hatırlamıyor ama kasaya gelince şifreyi giriyor.

insan beyniyle oyun olmaz devreyi yakarsın.

Kaybedicek birşeyim yok depersonalizasyon yaşıyorum daha kötü ne olabilir ki.

Şimdi hocam bu bizim duyma aralığında olmayıp bilinçaltının kaydettiği frekans tam olarak kaç hz dir ? Zamanında idoser sanal drug denemiştim vuv vuv seslerinden oluşan garip uzantılı dosyaları programla açıp kulaklıkla dinliyosun (sözde) bilinçaltının duyduğu seslerle dinlediğin drugun etkisini hissediyosun. Bi işe de yaramamıştı.

Şimdi aklıma birkaç şey var bilinçaltımla konuşmak istiyorum. Bilinçaltının en rahat algıladığı frekans aralığı nedir hocam net bir rakam var mı ki ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

geçmiş olsun rahatsızlığını ilk duydum. ilginç birşey.

duyma eşiği:

https://www.google.com.tr/search?q=duyma+e%C5%9Fi%C4%9Fi&client=firefox-a&hs=1KJ&rls=org.mozilla:tr:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=BI6VU_qpLYfnOpSGgKgI&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1536&bih=687#facrc=_&imgdii=_&imgrc=LnaygD6ueuLZuM%253A%3Bg_Iw0oNPZrpX1M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sesyalitimi.web.tr%252Fimages%252Fstories%252Fscale_acoustic.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sesyalitimi.web.tr%252Fsunger-kampanyalari.html%3B550%3B221

http://tr.wikipedia.org/wiki/Desibel

sen kendindeki bu karmaşayı bilince bağlıyorsun ama tam olarak doktordan yardım alman daha iyi

sanal drug nedir anlamadım o kısmı

beyin hala tam olarak çözülmemiş gizemini koruyan bir organ. yapılacaklarda bu yüzden sınırlı kalıyor.

bilinç altınla kendin konuşamazsın. hipnoz olman lazım.

hastanenin psikiyatri bölümüne gidip bilgi alacaksın. bu işi bilen "DOKTOR" seni hipnoz edecek. ve uyandıracak.

ne hakkında konuşacaksın doktor bilecek ki seninle o konuşur istersen kayda alır uyanınca dinlersin.

ne konuşulduğunu hiç hatrılamadığın gibi birden herşyei hatrılayarakta uyanabilirsin.

doktor gerekli görmezse yapmaya bilir böyle siparişle olurmu bilemiyorum prosedürleri

ama yine uyarayım.

bir olay olmuş amerikada büyük bir skandal hatta oscar aldı belgesel dalında

bir öğretmeni bir gün tutukluyorlar 1 çocuğu taciz ettiğinden

ama sonrasında meğer okuldaki birçok öğrenciye uyguladığı çıkıyor.

işin büyük skandal olması o okuldaki öğrencilerinin velilerinin ülkenin vali hakim bakan gibi üst yönetici çocuklarının olduğu okul olunca

tabi olay kopuyor.

neyse her aile çocuğunu sıkıştırıyor sizede birşey yaptımı gibisinden.

çocuğun biri" hayır benimle ilgili birşey yok " desede aile çocuğun hipnoz  edilmesini söylüyor

hipnozda aslında o çocuğunda böyle birşeye maruz kaldığı anlaşılıyor.

işte ilginç kısım o çocuk konuştu diyor ki " ailem bunu bana sorduklarında gerçekten birşey olmadığını düşünüyorsum ama hipnozla herşeyi hatırladım"

aslında çocuk bu olay karşısında büyük bir travma geçirmiş ve hafıza hepsini silmiş. hayır yok derken çocuk doğruyu söylüyormuş ama bilinç altına atmış.

şu cümleyi unutmadım " eğer hiç hatrılamasaydım dahamı iyi olurdu"

söyleyim aile doğru yapmış çünkü ilerde yanardağ gibi o çocuk patlayacaktı.

buna benzer olay çok.uzatmayayım. bence gidip danış derim doktora.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Doktorlar bi boka yaramıyor afedersin, istersen şımarıklık olarak algıla ben cerrahi müdahaleler hariç doktorların hiçbirine muhtaç değilim.

Çoğunun ne hipnozdan ne bir boktan haberi yok hepsi fabrika üretimi gibi aynı dersleri alıp klişe bilgilerle donanıp 6 sene boyunca "benim burada ne işim var - oğlum doktor olacağım ben takmaaa" çekişmesi yaşıyorlar kendi içlerinde.

Yaşadığım şeyin depersonalizasyon olduğunu öğrenmeden önce doktorlara nasıl hissettiğimi anlattığım zaman böyle birşey yok duygularını abartıyorsun demişlerdi bana. Nasreddin hoca fıkrası gibi illa halinden anlamaları için eşekten düşmeleri lazım yoksa abartıyorsundur...

Abartıyorsundur çünkü bir bok bilmiyorlardır. Kendi bilgilerinin seni anlamaya yetmediğini sana belli etmeme korkusuyla abartma yaftası yapıştırırlar.

Çünkü hocalarının okulda öğrettiklerinde yoktur depersonalizasyon. Varsa da hoca üzerinden geçmiş onlar da merak edip araştırma zahmetine girmemişlerdir. 

2 yıllık beden eğitimi öğretmenliği okuyanlarla aynı kafa: sınıfı geçeyim yeter. Kendimi geliştirmeme gerek yok çünkü insanlara hizmet etmiycem koltuğuma oturup reçete yazıcam...

En son hipnoz dediğim doktor gülerek burası hastane ne hipnozu demişti. Kel kafasının ortasına şırrrrank diye vuracaktım valla.

Kısaca burası Türkiye. Dahiye deli denilen, gerçek deliye saygı duyulan bir ülkede yaşıyoruz.

Kendim araştırıcam...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Konu biraz subliminalin dışına kaymış.. Subliminal demek ,sadece 25 kare tekniği demek değil, veyahut sadece görüntülerin arasına ilerde çağrışım yaptıracak gizlenmiş küçük simgelerde değil. Bir insanı istediğin doğrultuya yönlendirebilmek, yanlışı doğru , doğruyu profesyonelce yanlış gösterebilmek, bünyendeki  kemikleşmiş değerlerin yok edilebilmesi, algı operasyonunu vesaire bunların hepsini içine kapsar ve seni illuminatiye doğru götürür.. Hayatı ve hileyi Tam anlayabilmen için köke doğru özüne gitmek gerekiyor. Araştıracağın şey eşik aralığı kaç mhz deil. Bu olay nasıl meydana çıkmış , hemen şakkadanak anlatılabilecek birşey değil bu, araştırman ve anlaman baya bir uzun zamanı kapsayabilir...Kimisi bunlara saçmalık uydurma şeyler diyor. Herşeyden bir anlam çıkartan paranayok kafayı yemiş insanlarsınız diyenler var. Fakat kesinlikle öyle değil...Anlatsanda anlamıyor... Bu konularda level atlayabilmen için,  önereblleceğim birkaç konu mesela olayı daha doğrusu gerçekleri, başlangıç olarak:

- minorityreport'un blogu..
    - lena gravel'in bloğu. (kendini geliştirmiş bir bayan)

Bilinen birisini verelim hayko:

http://minorityreport0.tumblr.com/post/37376560402/maskelenmis-olgular-ve-hayko-cepkin

http://lenagravel.blogspot.com.tr/

Yukardakilerin hepsinden en önce  aşağıdaki 2 saatlik videoyu izlemen, anlayıp idrak etmen gerekiyor, bu konuda 100lerce anlatım var ama aşağıdaki araştırmacı yazar hepsini topladığı için sana kolaylık olur.

https://www.facebook.com/DunyaKesfi/posts/580024138753116

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
Toplam Hit: 1526 Toplam Mesaj: 13