Yok Böyle Bir Öğretmen Tokatı! Ağzınız Açık Kalacak (Videolu)
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------sakıncası olup olmadığına biz karar veremiyoz zaten, kararlar zamanında verilmiş.Bizede uygulamak düşüyor
-----------------------------Şimdi felaket tellallığı yapmanın lüzumu yok ama demi :) Bilerek açmış değilim buraya sürekli buraya açıyordum ben o boardı bilmiyordum incelememiştim şimdiye kadar bir sakınca görülmedi videolar hep genelde açtım ben :) Bence bu kadar takmamalı, arkana yaslanıp videoyu izlemeli :)
-
off off off :D onlarda haketmiş :D
-
o ne çakışdır öle. en desteklisinden...
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------sakıncası olup olmadığına biz karar veremiyoz zaten, kararlar zamanında verilmiş.Bizede uygulamak düşüyor
-----------------------------Şimdi felaket tellallığı yapmanın lüzumu yok ama demi :) Bilerek açmış değilim buraya sürekli buraya açıyordum ben o boardı bilmiyordum incelememiştim şimdiye kadar bir sakınca görülmedi videolar hep genelde açtım ben :) Bence bu kadar takmamalı, arkana yaslanıp videoyu izlemeli :)
-----------------------------la büyüten ben değilim :) sadece konu yanlış yerde dedim.Bu konuda hemfikiriz felaket tellallığıda yapmıyorum sana yardımcı olmaya çalışıyorum.İlerde konun silinir neden silindi diye arama diye.Neyse iyi geceler
-
az bile vurmuş ibneye, ben olsam camdan çıkarana kadar vururdum :/
-
haketmiş gibi sanki , ne dersiniz ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
face book üyeliği verde bakalım halla halla
-----------------------------Hocam buyur ben senin için açtım bitane sırf video izle diye :D
İD : tariqatultahribat@gmail.com
PAS: 123456789
-
çüüüüşşşşşşşş :S :S
Türkiye'de olmadığı kesin, Türkiye'de böyle bir tokat atacakta hoca, o hoca görevine devam edecek :) Hocayı dağa kaldırırlar ağzına :)
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
az bile vurmuş ibneye, ben olsam camdan çıkarana kadar vururdum :/
-----------------------------puhahahahaah :D
-
puhahahahahaahha yarıldım akşam akşam :D
Branxian sanada çok teşkler