Yök E Karşıyız
-
cagdas bunu yazdı:
-----------------------------
gitmez olurmr be adam öss yi ertelemeyi bile düşünüyomuş (nie olduunu anlamadım daha 2aydan fazla var nie bi yürüyüş için ertelensinki) baya bi kalabalık toplanıcaktır sadece ülke karışacak böyle bişey zaten sadece ondan beklenirdi...m.k'nun teziçi
-----------------------------hocam ne dion sen ne öss yi ertelemesi:D o sadece malatyada üniverstedeki sınav tarihlerini 2 hafta ileri alacakmış. öğrenciler mitinge gitsin diye. öss yi niye erteletsin :d
-
bu lanet yok olarak biz meslek liseliler hep alt tabaka olmaya kalmaya mecbur bırakılıyoruz demokrasi yok yök diktası uygulanıyor lan sen kimsin bizim insanımız sabırlıdır ama sabırda bi yere kadar verirler yökü böyle zihniyetlerin eline olacağı bu ama nilletimiz yakındır yöke çok pis takacak.
-
Malatyada ertelenen sınavlarda KDPS ye denk geliyormuş.. Olan yine öğrencilere olacak.. Yök devlet içinde bir devlet gibi... O kadar milletin parasını yiyen rektör var doğru dürüst soruşturulmalarına dahi izin vermiyor. Kim Teziçe yalaka ise götürüyor malı.. Yazık yawf çıkan yine bizim cebimizden çıkıyor.. Tüm ayrılıkların sapkınların alrında yatan eğitimsizliği ortadan kaldırmak için açılan üniversiteler, ayrılıkları körüklemek, yolsuzluğu meşrulaştıran kişiler taraından yönetiliyor.. Ne yazık.. tabi bu sözlerim yapanlar için geçerli..
-
Adam Türkiyedeki nadir anayasa profösörlerindenmiş ama bu konuşmaları ona göremi yapıyor yoksa YÖK başkanı olarakmı bilmiyorum zaten tipinde meymenet yok herifin.
-
Beyler ciddi ciddi bu adamı öldürmeyi düşünenler varsa ben herşeyi göze aldım bilginize..
Toplam Hit: 2573 Toplam Mesaj: 16