folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yoklama Kacagı Olmusum Bilgisi Olan ?

Yoklama Kacagı Olmusum Bilgisi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

iyi gunler arkadaslar ben kktc de okuyorum 1985 dogumluyum bugune kadar onlarca kez gırıs cıkıs yaptım hıc bı polıs bana bıse demedı takı dun  trafık cevırmesınde yoklama kacagı oldugumu soleyıp bı belge ımzalattılar bugun askerlık subesını aradım bana 7 yıldır arandıgımı soledıler ki ben 2009 da gıdıp ogrencı belgemı neyım verdım bugune kadar da hıc bısey olmadı  benım okul 2015 subatta bıtecek sımdı yarın gıtsem askerlık subeye  tecıl hakkım varmı :S sonucda daha 29 u doldurmadım hadi yok dıyelım benım yurt dısına cıkısımı engellerler mi ?

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

tecil hakkın var tabi amk oda sorumu

okuldan öğrenci durum belgesi al askerlik şubesine git tecil ettir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hocam yas 29 ama ole bı durum var yenı yasaya gore ya 29 yasında olan yada 29 u dolduran VE 5 yıllık egıtımı olan ogrencını 8 yılda bıtırmesı gıbı bı zorunluluk var benım 7 yıl oldu ama zaten subatta bıtecek ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarı ile Askerlik yapılmadı ise 2 tane üniv okunmuyor ( hekimlik gibi ) yani çağrıyorlar + 30 yaş sınırıda var. 30 yaşı geçirirsen götürürler. Dışarda 1000 lerce insan var bu şekilde dolaşan. hatta işe gitmeyen bile var. polis görünce kaçan araba kullanamayan , il dışına çıkmaktan korkan v.s

okul tecil ettiği sürece problem yok. Sen tecil etmiyorsun okul senin yerine tecil ettiriyor. Bu adam benim okulumda okuyor diye. okul bitincede tekrardan bu adamın okulu bitti diye yazı filan gönderiyor.

:)

THT2005 tarafından 03/Tem/14 16:02 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ibne okul yollamamıs ıste 2007 den berı :D benım ıkıncı okul ılkı 2 yıllıkdı dgs ıle devam ettim sımdı ben yarın gıdecem bunlara agustos 23 unde Kktc ye cıkıs yapacam bı sıkıntı yasarmıyım ? yada askere alırlarmı ogrencı belgem var cunku

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

okul yapmamıs olabılır bır belge var adını unuttum onu al askerlık subesıne gıt yaparlar sıkıntı olmaz

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ek c-2 belgesı sanırım senın soyledıgın  onuda yasdan dolayı okul vermemıstı sanırım gelırken ıstemıstım sonra salla ne de olsa bıse yok dıye dusundum zaten onu almaya gıtsem cıkıs yapmam gerekır cıkarsamda zaten bıtene kadar gerı gelmem :D ogrencı belgesı neyım versem olmaz mı ya :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

valla ek c 2 diye biliorum bir öğrenci işlerini ara o zaman sen hangi üni kıbrısda ?

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

29u doldurduktan sonra mı 29a girdiğindemi onu öğrenmen şart. yoksa götürürler. hatta bide cezasını ödersin. yoklama kaçaklığına para cezası geldiydi.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

aynen oleymıs de ole bı durum olursa zaten dırek okulu mahkemeye verırım cunku bunu okul yapması lazım 2007 den berı bıse yapmamıslar bıde sole bı durum var ben 2009 da gıttım ogrencı belgesı verdım tmm oldu bitti gitti bıda ne gelen oldu ne gıden o kadar gırıs cıkıs yaptım sanırm 29 u doldurmam gerekıyo sanırım son tecıl hakkım olabılır  29 yas sonuna kadar  dıye dusunyorm da ıste got korkusu :S

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ILKER06 bunu yazdı

aynen oleymıs de ole bı durum olursa zaten dırek okulu mahkemeye verırım cunku bunu okul yapması lazım 2007 den berı bıse yapmamıslar bıde sole bı durum var ben 2009 da gıttım ogrencı belgesı verdım tmm oldu bitti gitti bıda ne gelen oldu ne gıden o kadar gırıs cıkıs yaptım sanırm 29 u doldurmam gerekıyo sanırım son tecıl hakkım olabılır  29 yas sonuna kadar  dıye dusunyorm da ıste got korkusu :S

30 dedin mi   yaylalar yaylalar.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 2336 Toplam Mesaj: 26