Yoklama Kaçağı Para Cezası
-
Aytekinet bunu yazdı
bir sorum da benim var lisanstan mezun olalı 2 sene oldu mezun olduktan sonra ki 2 senelik tecil hakkımı kullanmış oldum. şimdi okumuyorum nasıl tecil ettirebilirim yaş 26
yüksek lisans yapıştıracaksın hocam.
-
TeRRoR bunu yazdıAytekinet bunu yazdı
bir sorum da benim var lisanstan mezun olalı 2 sene oldu mezun olduktan sonra ki 2 senelik tecil hakkımı kullanmış oldum. şimdi okumuyorum nasıl tecil ettirebilirim yaş 26
yüksek lisans yapıştıracaksın hocam.
başka yolu yok mu hocam yüksek lisans yapmak istemiyorum.
-
glaurung bunu yazdı
pusulan x ilindeyse
ikametin z ilin k ilçesindeyse,
k ilçesinin bağlı olduğu adliyenin sulh ceza hakimliklerinden birine,
x nöbetci sulh ceza hakimliğine;
İTİRAZ EDEN : osman osmanoğlu (T.C. No: )
(telefon) Doğum tarihi (23.01.1992)
Adres; B
İTİRAZ KONUSU : Askerlik Para Cezası 03/04/2014 tarihli
20140617320100203832 Sayı Nolu Para Cezası.
KARŞI TARAF : Bağlı olduğun ilin Valiliği
CEZA MİKTARI : 2000 TL
TEBLİĞ TARİHİ : 24.10.2014
KONU : İstanbul Üniversitesi’nin yükümlülüklerini yerine
getirmemesi nedeniyle tarafıma verilen idari para cezasına karşı itirazımdan ibarettir.
AÇIKLAMA: vıdıvıdı vıdı
Sonuç:
SONUÇ VE İSTEM: Şahsımın öğrenci olmadığı bir dönem yoktur bu durum ekte sunulan belgelerle kanıtlanmaktadır, bu nedenletarafıma verilen idari para cezasının kaldırılarak iptaline karar verilmesini arz ve talep ederim. .......10.2017 ben 2000 liralık bakaya kalma cezası sildirdim otelde yakalamışlardı, yine gelsin yine sildiririm,
otopark cezalarını, hız limiti cezalarını alayını sildiririm huyum kurusun =D
ö
Bunu en kısa zamanda deniyeceğim hocam
-
ben 2017 şubatta mezun oldum, 2018 şubaba kadar tecilli olduğu için gitmedim şubeye, şimdi gitsem ceza mı yazacaklar yani vay amk
-
1049 bunu yazdı
abiler 2009dan bu yana askerlik şubesine uğramadım. ne bir borcum harcım var ne de hele yeter gel şu görevini yap diyen var. size nasıl böyle şeyler oluyor?
abimde öyleydi tutukluyup götürdürler
-
Naruto bunu yazdı1049 bunu yazdı
abiler 2009dan bu yana askerlik şubesine uğramadım. ne bir borcum harcım var ne de hele yeter gel şu görevini yap diyen var. size nasıl böyle şeyler oluyor?
Yok öyle birşey hocam bakayadır muhtemelen
-
Aytekinet bunu yazdı
Kilo alacaksın ya da vereceksin
-
glaurung bunu yazdı
ben 2000 liralık bakaya kalma cezası sildirdim otelde yakalamışlardı, yine gelsin yine sildiririm,
otopark cezalarını, hız limiti cezalarını alayını sildiririm huyum kurusun =D
Hakim tanıdık galiba?
hız cezalarını nasıl sildirdiniz??
-
C-force bunu yazdıNaruto bunu yazdı1049 bunu yazdı
Yok öyle birşey hocam bakayadır muhtemelen
baka mı bilmem hocam ama tutuklayıp götürdüklerindne eminim
-
27 yasima kadar askerligi erteledim cezaya kalmadim kalmamak ve hayatimin onunde engel olmasin diye geldim. Kisa donem askerim nalet olsun geldigim gune bedava kole beden iscisi gibi calisiyoruz. Turkiyede askerlik denen sey bence isciliktir. Uzman komutanlarin islerini yapioruz resmen. Akliniz varsa gitmeyin.