Yoklama Kaçağı Ve Gbt Hakkında
-
Müridler Herkese Selamlar :)
2012 itibariyle tecilim bitti şimdi internette gördüm şeytan dürttü :) 2 yıldır yoklama kaçagıymışım :)
polisler gbt artık bu kaçakları görebiliyormuş görürlerse apar topar alıp götürmüyorlarmış ama tahhütname imzalatıyorlarmış ve para cezasıda varmış :(
hacılar hocalar 1 yıldır hiç gbt girmedim :)
şimdi siz olsanız ne yaparsınız askerlik şubesini aramadan buraya bir konu açayım dedim :)
-
Askere git.
-
Neyi napican anlayamadim ? Ya pasa pasa gidecen askere, yada devam kacak yasamaya.
-
Polis yakalarsa, En yakın subeye teslim eder.
Şubede 1 hafta süre verir..
Kardeşimin başına geldiği için biliyorum..
-
HoLyCat bunu yazdı
hacı o imzalattıları tahütnameyi imzalamama hakkımız varmış internet öyle yazıyor :( ama sanırım seve seve imzalatırlar :)
-
nerden kontrol ediyorsun bende bakayim :) gerci ben tc vatandasligindan ciktim fakat gss cikiyordu uzerime
-
rakkoc bunu yazdı
nerden kontrol ediyorsun bende bakayim :) gerci ben tc vatandasligindan ciktim fakat gss cikiyordu uzerime
nasıl çıktın vatandaşlıkdan hacı :)
C-force tarafından 01/Ağu/14 16:02 tarihinde düzenlenmiştir -
C-force bunu yazdırakkoc bunu yazdı
nasıl çıktın vatandaşlıkdan hacı :)
Annem yunan. Bende yunan vatandasligina gectim.
-
C-force bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
hacı o imzalattıları tahütnameyi imzalamama hakkımız varmış internet öyle yazıyor :( ama sanırım seve seve imzalatırlar :)
Maalesef imzalatıyorlar hocam.
-
HoLyCat bunu yazdıC-force bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
eyvallah hacı zannetiyim gibi olcak :) biraz daha erteleyebilseydim iyi olucaktı askerligi artık en kısa sürede gitme niyetiyle kısmetiyle :)
ha bu arada benim sağ gözüm biraz sorunlu görüyor hatta bulanık görüyor :) birde sol gözümü kırpamıyormuyum bunlar ne kadar etkiler askerligimi
C-force tarafından 01/Ağu/14 16:26 tarihinde düzenlenmiştir -
C-force bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıC-force bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
eyvallah hacı zannetiyim gibi olcak :) biraz daha erteleyebilseydim iyi olucaktı askerligi artık en kısa sürede gitme niyetiyle kısmetiyle :)
ha bu arada benim sağ gözüm biraz sorunlu görüyor hatta bulanık görüyor :) birde sol gözümü kırpamıyormuyum bunlar ne kadar etkiler askerligimi
Çürük :)
Yani elverişsiz.