folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yokmu Bu Haini Susturacak!!

Yokmu Bu Haini Susturacak!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    efrasyap bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar  1923  m.kemal in  Türkiye Cumhuriyetini kurduğu günden beri Türk-kürt  kardeş dedik  ama Kürtler PKK  yı   desteklemeye devam ederlerse kardeşlik biter

işte ozaman  kimsenin söylediği yanına kar kalmaz  inşallah kürtler bu sinsi oyuna  alet olmazlar ve  kendi emniyetlerini tehlikeye atmmazlarr. eger atarlarsa ne dtp  kalır  nede o dtp  zihniyeti.

-----------------------------

bnce Türk-kürt kardeş diildir .

Türk'ün Türk'ten başka ne dostu ne kardeşi vardır.

ben Türk'üm değil kürtüm diyende Türk'ün kardeşi olamaz.

bu yapılanları da görenler artık uyumasın ! 

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

olayı kürtler - türkler meselesine çekmemek lazım.  ağzına ppk lafını alanlara bir avuç biberi aç karnına yutturcaksın vücuddan girdiği yerden çıktığı yere kadar bağırtacaksın !

çin bir zamanlar tiamen meydanında tanklarla gösteri yapanlar ezip geçmişti .

çinde 1 milyar kusur insan zaptu rapt altına alınıyorsa bunu neden biz yapamıyoruz diye düşünmek lazım. hemde ekonomisi yılda % 10 gibi hızla büyüyen bir ülke. ideolojine dokunanı affınıza sığınıyorum d*zeceksin .orda bağıranlar maalesef akşamları dağa çıkan pezevenkler. sonrada haber;  şu kadar şehit....... bulmuşken onarın işte hepsini.

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

savcilar mesgul :D

---------------------

Kurt cizgisine cekmeyin teroru !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 3078 Toplam Mesaj: 14