Yoksa Matrix Gerçek Mi ?
-
o bilim adamı uçmuş
çok film izlemiş -
tabi yaaa ne sandın asıl şuan zaten biz sanal ortramdayız bizi C++ da yazmışlar göndermişler buraya izliolar şimdi seni
ama artık gerçeğin farkına vardık hadi isyan çıkaralım
haaaaayyydaaaaaa
-
gerçek
-
visualboy ii bi cvp vermişin tufansaba sende beyinle igili bi kaç bişey araştırmışsın galiba bu filmler araştırırken banada denk gelmişti...
şimdi soleyin arkadaşlar burası matrix ortamı değil ama burası gerçek te değil. bu aynı rüya görmeye benzer burada bedenlerimiz var ve onları ruhlar yaşatıo ruhlar ggidince biz asıl dünyaya gitmiş oluyoruz ole değilmi ? bi gerçeği nasıl açıklayabilirsiniz bu dünyada ? -
ya arkadaşlar benimde kafamı oldukça kurcaladı bu felsefe, ben yapay zekayı reddediyorum malesef. ama şuda bi gerçek bütün bu olan bitenler, yaşadıklarımızın hepsi beynimizde olup bitiyor... bi soruyla karşılaştım konuyu kurcalarken; senmi odanın içindesin odamı senin içinde? tabiki oda bizim içimizde. gözümüz odayı görüyor beynimiz işleyip aha oda çıkıyor! böle düşününce bi yerde yatıyoruz ve bize görüntüler geliyor 'yaşam' geliyor demek mantıksız gelmiyor insana.. ama bu görüntüyü makinalar gönderiyor? zor hakkaten karmaşık karıştım ben... :D
-
tahribatta bi eleman vardı siyondan gönderdiler diyodu rehberli bişeydi nickide...
-
tövbe tövbee ...
-
What is Matrix Really ?
-
yoksa!?! evet evet yoksa bu içinde yaşadığımız sistemi holymi yazdı?
-
hehehe....olabilir!
Toplam Hit: 4917 Toplam Mesaj: 34